Header

​Fredag äntligen!! Hoppas ni har haft en  underbar vecka så skriver jag mer imorgon! :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej hej!! 
Jag vet inte vad jag tycker och tror men jag känner mig lite sugen på att börja blogga igen. 
Jag kan summera mitt sommarlov och vad som händer nu lite snabbt + roliga bilder från sommarlovet.

Det började med att jag fick ta sommarlov, jag drog till landet och friade midsommar som vanligt! Sorgset var det eftersom de var första året utan min pappa där. Då det är hela min pappas sidas släkt (eftersom de är vårt landställe) + vänner som alltid är där. Så de blev  lite tårar. Det var ändå super mysigt att se alla igen eftersom jag träffar alla där typ en gång om året, som är midsommar. 
Sedan kom jag hem, började packa. För den 25/6 drog jag iväg på en av de bästa resorna jag gjort med EF till Malta. Jag tar hela resan i ett annat inlägg för att annars blir detta inlägg mils långt. 
Jag kom hem 15/7 och en vecka senare drog jag och min pappas sida släkt iväg till Italien/Frankrike. Det var super mysigt. Vi åt maaaassor med god mat och hade de super mys. 
Sen har jag varit hemma, gått på feser, festivaler, varit med kompisar och njutit av de sista sommarlovet. 

Nu har jag börjat gymnasiet, Thorens Bussnies School blev det. Mitt förstahandsval. Blev så troligt glad när jag såg "Du har blivit antagen till ditt Första hands val." Bästa känslan. 
Så nu går jag här, trivs as bra hitills. Gått har nu i två veckor och funnit mig nya kompisar!Kramis Emelie 

Likes

Comments

Hej hej!
Nu har jag dragit ut på landet och har det så myys! Vi har byggt ett hus enbart till barnen som består av fyra kusiner. Kan visa bild senare men just nu är det mörkt.
Trodde att min kusin skulle ta med sig sin dator såååå jag tog inte med mig. Det var korkat då han inte har med sig sin och jag får nu blogga från mobilen. Surtjej.se

Men får skriva imorgon med lite roliga mobil bilder (dålig kvalité åh)

📷: Bild cred till Emelie Söderlind som tog bilden.

Likes

Comments

Vad kan man göra i Stockholm under sommarlovet?

- Hyr cyklar inne i centrala Sthlm och cykla runt! Jätte mysigt att upptäcka Sthlm på även fast man bor här. Man är inte alltid ute på djurgården eller i Sthlms gränder?

- Ute konserter. De finns mycket konserter som är gratis eller som man måste betala för. Grönalund har ofta konserter och jag går ofta på de. Träffar mycket nytt folk när man köar (om man vill), bara dansar loss och har det sjukt najs.

( bilder tagna från instagram och Grönalund. Naoual redigerade dem. )

- Gå runt vid vattnet och slå dig ner vid vattnet och sola. Super myysigt, glöm bara inte solkräm som är otroligt viktigt.

- Släng ihop en picknick och sätt er på en gräsplätt t.ex vid Rådis, Kungsträgården eller kanske vid strömkajen/Hammarby hamn.

Kram Kram

Likes

Comments

Jamen hej igen!
Blogga är något jag gjort och haft som dröm att få en stor blogg sen 10 års åldern. Jag tycker det är enormt kul att skriva och när folk läser, men annars får jag lixom ingen motivation att blogga. Jag har tänkt på att vlogga, alltså starta en youtube- kanal och massor massor mer. Så jag suger fortfarande på den karamellen.
Men behöver en knuff, typ som Linn Ahlborgs bästa vän Tova tror jag hon heter.. ialafall så fick hon runt 10K prenumeranter på en gång. Rena rama drömmen? Men om jag vill något så gör jag det. Så får väll se hur detta går.

kram kram

Likes

Comments

Hej, det var länge sen?

Har varit helt upptagen med att levt livet, jk. Har drunknat i plugg då det är sista året i nian. Med alla gymnasieval, höjninger, sänkningar (som jag inte hoppas på????) så har jag inte orkat eller hunnit.
Men jag vet inte, är lite tvek att börja igen med Naoual verkar tvinga mig halvt. Jaja, får se hur roligt jag tycker det är.


Denna låt tillägnar jag Naoual, då hon är kär i Eric (wtf)

Kram Emmelie

Likes

Comments

För fyra dagar sen så var det 200 dagar sen min pappa gick bort. Jag kan fortfarande inte förstå det. Det känns tomt och konstigt. Jag kan prata om det som om det gått tio år ibland och vara hur chill som helst om det. Medans vissa dagar kan jag bara ligga i sängen i flera timmar gråtandes och skakandes.
Hittills har jag klarat mig själv med stöd från min familj. Jag fattar inte att jag aldrig kommer träffa honom på massor, massor av år (förhoppningsvis) ,i himlen då.
Varför jag skrev förhoppningsvis vet man ju aldrig vad som händer, jorden kan gå under, man kan bli påkörd ovs. Men det ska jag försöka hålla mig borta ifrån, för på jorden vill jag stanna tills jag bli 100 år. Det är bara sjukt konstigt hur en person kan försvinna så fort.

Ta hand om eran familj, berätta för dem hur mycket ni älskar dem och snåla inte. För en dag kan de vara borta, helt plötsligt. Sanningen svider och det går inte att rymma ifrån.

Om någon av er går igenom en bortgång så kommer ni klara det, alla kan klara det. Man tror inte det, jag trodde inte det. Men ni är starka, vi klarar det tillsammans och om någon vill ha stöd eller bara ha någon att prata med kan ni skriva på kik: wasseniusemelie eller maila mig på emelie_lindros@hotmail.com .

Jag vet att du klarar det. Du är stark. Du kommer fixa det. Det är okej att vara ledsen, arg eller besviken. Ni har alla anledning att vara ledsen. Var hemma en vecka eller två och isolera er men ta er sen ut och börjar umgås med människor som ni älskar, må bra och försök att inte tänka på det hela tiden.
Tänk på alla fina minnen med den som gått bort och inte negativa minnen.

Puss & Kram -Emelie

Här får ni två bilder på mig och min pappa. Sedan en på hans kista. 

Detta är skrivet av minne av min pappa, 631123 - 140921

Likes

Comments