Header

Det är riktigt vinter nu, många minusgrader och snö. Solen lyser också så barnen har fint sportlov. Vi har sjukstuga här hemma, Arielle vaknade upp igår morse med snuva och hes hals, pipande ljud igen.. skrämmande. Ingen feber men vi hoppas detta går över snabbt. Hon är lika idag men ändå har hon energi och leker. Vi har alla sovit dåligt, då det blir slem i halsen på henne har hon svårt att somna om och ja usch, det är inte roligt. Vill bara ha min friska lilla tjej tillbaka, vi ska hinna bekanta oss med daghemmet hon ska till också lilla gulle.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Nu är äntligen videon ihopklippt. Såna här resor måste verkligen förevigas på det här viset, vår härliga tokiga släkt, nu bjuder vi lite på oss.. OBS! Jag har verkligen valt ut noggrant så det inte är för pinsamt! ;)

Likes

Comments


Vi har haft full rulle verkligen, därav dålig uppdatering här på bloggen.. Livet får sej en liten vändning för vår lilla familj nu snart. Ansökan om familjedagvård är inskickad och vi hoppas Arielle får vara här nära hem hos en dagmamma då jag kommer att börja jobba!

Berättar mer då papper är påskrivna och allt är på det klara, nu vill jag bara njuta av mina sista dagar hemma med vår stjärna.


Aha, nu for all text jag skrivit under den här bilden. Ååh så typiskt..
Var på innebandy i Leaf Areena i helgen och A fick gå på HopLop vilket hon tyckte var så roligt! En vinst och en förlust kom vi hem med.. börjar vara vanligt det.

Igår hälsade vi på hos min moster och hundarna fick busa, det gick hur bra som helst nu då Jackson växt till sej!

Det är superväder idag så vi ska nog ta oss ut. Ska ge mat till busungen först bara. Hoppas ni alla har en bra start på veckan!

Likes

Comments


Så nu har en av mina största idoler blivit rödhårig! Julianne Hough! Så vacker 😍

Älskar att se sådana här transformations! Har älskat hennes isblonda slingade hår, passat hennes ögon och färger så bra men det här var verkligen otippat från min sida, att hon skulle bli en rödhetta! Vad tycker ni? En skönhet klär i allt, ju längre jag ser på de nytagna bilderna ju mer gillar jag det. På sin instagram har hon skrivit att hon velat göra detta i 6 år och att hon äntligen gjorde det nu, och känner sej som sej själv i det röda håret!! Bilderna är screenshottade från hennes insta: juleshough

Före - Efter

Likes

Comments


6 år firade ihop. Vi växer tillsammans, vi utvecklas tillsammans, vi skrattar tillsammans, vi mognar tillsammans, vi älskar tillsammans. Allt är bättre då vi är tillsammans och jag hoppas att det alltid kommer kännas så!

Tack för en underbar dag min stora kärlek. 😍 och tack alla som gav oss möjlighet till att spendera denna dag med bara varandra. ❤


Jag hoppas på många fler år tillsammans av lycka, äventyr och god hälsa!

Vi är så tacksamma för det vi har och fått varit med om och vi tar inget förgivet. Arielle är det finaste vi fått vara med om, hon förändrade våra liv till det man bara kunnat drömma om, så lever vi i våran dröm. Alla dagar ser vi på henne med stolthet i blicken och konstaterar att vi har skapat den mest underbara lilla människa vi nånsin skådat! Vår kärlek till vår dotter är större än vi kan sätta ord på, och genom kärleken till henne har våran kärlek för varann bara blivit starkare. ❤

Vi fick gå i lugn och ro mellan butiker, äta på fler restauranger och bara vara Jocke och Mimsu för ett tag.

Kärleken övervinner allt. ❤

Likes

Comments

Vi har barnfritt från lördag till söndag då vi ska fira vår 6 års dag med Jocke! Det var länge sedan kan jag säga! Jag är en sån mamma som inte vill vara ifrån min skatt för mer än några timmar, sen känner jag redan att jag måste se henne och ta hand om henne, min lilla. Det svänger sej i magen och fast jag vet att hon har det bra så vill jag ända vara där. Hon har sovit borta en natt och det var i somras då vi var första gången ut på Balticen, ja sen var hon ju också i södern en kväll och natt med borta från oss men båda gångerna har jag direkt som jag slagit upp ögonen farit dit hon är! <3

Jag är väl en riktig hönsmamma, men jag har sedan jag fick henne upp på bröstet första gången känt ett sådant behov av att skydda henne. Ett så starkt band, från att ha burit henne 9 månader i min mage till att ha henne utanför, i denna stora värld.. vill bara ha henne nära och veta vad som händer hela tiden. Får se hur jag klarar helgen, det är antagligen mycket jobbigare för mej att vara utan henne än tvärtom.


Jocke och jag behöver nog den här tiden för oss själv ändå, vi har inte tatt vara på varann eller vårt förhållande sådär som man lätt gjorde förr, på evighet känns det som! Visst får man ett par timmar om dagen kanske vara bara vi i soffan framför en film eller så ibland, men två trötta småbarnsföräldrar behöver nog en kärleksboost ibland, vi får väl fira en tidig alla hjärtans dag med! ;)

Vi ska i alla fall och shoppa bland annat.. när har vi gjort det senast, bara vi två? Ja säg det, det var nog före Arielle föddes som det senast hände! Så gonatt hörrni, nu blir det sängen så man orkar upp imorgon. Elwis är också på övernattning hos W just nu, och jag tror han mår sååå bra, för där får han uppmärksamhet som bara den! Gonatt alla!

Likes

Comments

Älskar denna bild från Gran Canaria på oss. Mina älsklingar, min underbara dotter. Den finaste kärleken jag någonsin kännt är kärleken för min lilla Arielle. Tack för att du är du, mammas tassiga gullegumma! <3 Älskar henne så mycket att det inte finns ord för det.


Bilder som denna ovan känns privata för mej, därför lade jag nu mitt bloggnamn över det. Jag är fortfarande varsam med hurdana bilder jag lägger ut på min dotter, jag vill inte ha bilder över hela nätet där hennes ansikte syns helt tydligt, hon kanske inte vill det då hon blir stor, jag skulle inte kanske vilja att det fanns tusentals bilder av mej som bebis från alla vinklar där hela ansiktet syns perfekt och alla skulle veta hurdan ögonfärg jag hade eller om ögonbryna växte fast ivarann eller ej ;) Haha ja ni förstår väl hur jag menar.

Jag älskar att fota och hon är den finaste lilla tjej jag vet men det är min lilla älskling och bilder som visar henne för tydligt lägger jag inte upp. Jag vill inte exponera mitt barn på det sättet då hon inte har någon talan själv. På vissa sociala medier visar jag henne utan begränsning men då för att jag känner de människor som kan se det. Hur tänker ni kring det här? Jag har sedan början bara visat små delar av Arielle, kanske finns något enstaka foto på bloggen där man kan "se" henne.

Tycker man kan vara lite försiktig om man känner såhär för det finns så mycket lurt på nätet... det tror jag vi alla kan enas om!Likes

Comments


Trots min plötsliga längtan efter att bli mörkare i hela håret och gärna i en varm nyans så är jag alltid så begaistrad av ombre/balayage/sombre/bronde håren! Det är då vackert och elegant och jag måste säga att jag kände mej som finast då jag hade en mörkblond bas med mycket uppljusade längder så att det blir lite "stökig" känsla av håret, lite sådär strand ruffsigt.. lite sådär naturligt som det var då man var barn. Jag älskar extrema hårfärger som riktigt mörkt eller riktigt ljust som ni vet men ajj ajj nog är det så fint med en naturlig färg och lite slingor som får det att hända.


Sen tycker jag det är så viktigt och finast om det mörka kommer längre ner i nacken och att det runt ansiktet är mest av det ljusa, men det får inte bli för mycket för då försvinner den där känslan av naturligt. "Är det solen som fått hennes hår sådär eller är det färgat?" Lite så tycker jag att man ska undra.. då är det rätt! 😄

Kanske ni börjar få leidon på mitt eviga tjat om hårfärger. Haha.. jag är så tokig.

Kram!

Likes

Comments


Vi sitter här i soffan med eld i takkan och ingen ström. Ingen tv är på som den brukar och det är lite förjäkligt faktiskt att vara utan ström. Kan inte laga mat eller tvätta kläder.. Hoppas vi får tillbaka strömmen snart för nu har vi varit utan i 1,5h.

Vad händer annars då, well, igår var vi i princip hela dagen i bruke. Jag och Arielle och Elwis for till min fammo o faffa, där var även kusin W så vi fick äta fastlagsbulla allihopa där. Då Jocke slutade jobbet kom han med dit och jag for på en länk med Elwis före min träning började. Så roligt att gå lite andra rutter och att gå där det är lite upplyst väg med hus som lyser osv. Mycket nya dofter blir det för E med så han har fullt upp att gå med nosen fast i marken och blir det bara väg utan diken och så så är det fart på för han ska med full fräs till nästa dike eller kant så han kan snusa sej vidare 😂 !!

Idag har vi helt och hållet en hemmadag för imorgon blir det väl lite umbarumba igen. På lördag har vi barn och hunfritt, vi ska fira vår 6 års dag med J, så det blir roligt och jag tror det är riktigt välbehövt för oss två att spendera tid med bara varann, när har det hänt senast?! 👏

Ska ni göra något roligt i veckoslutet?

Jag ska dessutom fixa håret på kusinen och hennes pojkvän också och det kommer bli intressant för dom ska båda få en lite större makeover denna gång 😉 Bilder kommer såklart sen!

Likes

Comments


Åh vilka bra dagar vi haft senaste!!

Igår for vi till Kasnäs och simmade, var jättelänge sen så Arielle var superglad, vi var dit med A's moster, moffa och Nette. Sen åt vi på restaurangen också före vi for och handla och hem. Så roligt att göra något sånt nu och då, det är konstigt att man är så dålig på att komma iväg just till badhuset, borde verkligen göra det mer till någonslags rutin!

Sen var vi hemma och jag for ut till östanå och gå med Elwis och David visade rutten vi skulle gå på skidor.. jag klamsade i snön. Nätt!! Haha.. Elwis fick ju springa löst så det var bra.

Idag är det så fint väder igen och vi har varit ute, gått på åkern och sett på hästarna som finns hos grannarna, äntligen var dom ute så Arielle fick se dom!

Damen blev trött men envis som hon är så skulle hon ändå vara ute, jag tänkte att jag lika gärna tröttar ut hon ordentligt så vi pynja på sen på gården lite ännu före vi kom in. Nu har hon sovit lite på 1h och jag får ta det lugnt i soffan. Ska lägga in bilder på datan! Mammalivet alltså. 👌❤

😎

Likes

Comments

Vinter

Puerto Rico videon!

Livet leker

G O D D E S S

I Love You

6 år

Min värld

H å r I n s p i r a t i o n

Ingen ström

Soliga Vinter!

3/2/2018

Bra

Innebandy lördag!

Vackert veckoslut!

85 ÅR