Ciao <3

Hur är det med dig?! Allt bra?! Har köpt mig ett par nya vår skor som jag är jätte taggade på att börja använda. Nu får plånboken säga stopp och det är såå lätt att bara köpa en grej till när man har kommit in i ett köpare flow. Sedan är det rätt ”jobbigt” att handla kläder eller prylar här för alla är så fashionabla och Milano har alla stora märkesbutiker vilket märks i stan. Det kan också vara lite jobbigt för plånboken kan jag säga och huvudet.Men man får inte låta hjärna lurar en med alla fashionabla dyra grejer för det gör en bara lyckligare för stunden och man ser mycket coolare ut på utsidan, insidan är förhoppningsvis likadan <3

Må Gött

Emelie

Likes

Comments

Ciao my friends <3

Hur mår ni idag? Här började dagen med att jag sov till kl 10, utan att ställa klockan :)

Till frukost blev det yoghurt och en frukt plus kaffe så klart. När klockande hade typ slagit ett gick jag ut på stan och checkade runt lite och det känns som jag börjar förstå hyfsat bra av staden och hittade alla butiker jag har saknat, vilket var jätte kul. Jag hittade en skola ryggsäck som jag tänker använda till skolan, var egentligen utefter en snygg business väska men har verkligen inte hittat den jag söker och sen går jag till skolan nuförtiden så då är ryggsäck mer argoqomiskt för ryggen :) Det blev också örhängen och roliga tofsar och sen blev en sväng till supermarket :)

Väl hemma chillade jag och gjorde sallad. Alltså jag förstår inte vart tiden tar vägen helt sjukt, det känns som jag inte gjort något men ändå mycket, det är sååå sjuk känsla men men. Hoppas ni har haft en bra dag <3

Må bäst

Emelie

Likes

Comments

Ciao kompisar <3

Hur mår ni? Mår ni bra?
Vem är Emelie?
För er som inte vet är jag på Utbytestermin i Milano och kommer skriva en hel del om vad som händer här nere. Ni är varmt välkomna att joina mina utmaningar i livet och ta del av allt som händer i mitt liv.

Kära ni, idag blev det att stiga upp kl 7.00 för att gå till skolan kl 9.15 till 12.00, där efter blev det ett break och så började lektionerna eller introduktionerna på de olika kurserna kl 14.00 till kl 17.00 :) Men blev inte så mycket klockare av det för att man får testa på kurserna när det börjar om det känns bra och sen kan man välja kurser och kurserna börjar olika tider på detta universitet så man blev ännu mer snurrigare. Dock så älskar jag dess olikheter vi har i mellan länderna och det är riktigt spännande att testa på en mer fiesta kultur :)

Efter skolan blev det hem och chilla och reflektera över dagen som hade gått samt tänka igenom kursvalen. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Hoppas ni mår bra och ni tar hand om varandra :)

Må bäst

Emelie

Likes

Comments