I fredags var det möhippa för min syster som ska gifta sig på fredag. Vi möttes upp hos hennes kompis för lite smått och gott och sen vidare in till stan där de var middag och utgång. Superkul kväll!

Likes

Comments

För 3 dagar sen kom Anna och Martina. Vi firade Svensk jul, med god mat och julklappslek. Även tomten knacka på dörren och lämnade oss paket med bubbel och pengar.

Den 25e var det dags att fira jul med vår Australienska familj. Även då massa god mat.

Likes

Comments

Dagarna rullar på och nu har även mamma och Tom kommit. Kul med lite sällskap på stranden. I lördags hade vi Christmas party i parken. God mat, kubb, sol och bad. Avslutades med några drinkar på Deck bar.

Likes

Comments

Den 13e var de Lucia så jag och Carro mötte upp Ann-Sofie inne i Manly för lite glögg, lussebulle och luciatåg på Fika Swedish Kitchen. 


Likes

Comments

Julgransjakt och lite strandhäng

Likes

Comments

Inne på min andra dag i Sydney och det känns SÅ bra! Flygresan gick super. Bara en mellanlandning och den var i Bangkok på 2h. Fick tre säten för mig själv på sista flyget också så kunde sova nästan hela resan.

Igår var Caroline ledig så vi gick och tog en pedikyr, gick och beställde ett bankkort och tog oss en liten tur till stranden.

Idag kickade vi igång dagen med ett träningspass. Tungt som fan! Men nu blir det avslappning på stranden :D


Likes

Comments

Nu har jag packet ner mitt 3 åriga liv i Oslo och landat hemma hos mamma. Jag tror inte jag förstått själv än att jag ska flytta till andra sidan jorden. Känns som att jag har semester och är hemma på besök. Men det går väl in för mig när jag väl sitter på Arlanda med min packning som faktiskt sker om exakt 7 dagar.

Min tanke med bloggen är att jag ska försöka lägga ut en massa bilder med lite text så jag inte behöver bomba instagram och snap hela tiden, haha! Så att familj och vänner kan få ta del av min vardag där nere. Men även för mig själv så jag kan gå tillbaka och kolla på.


Likes

Comments

Fjärde gången gillt och drömmen blir till verklighet. Nu har jag äntligen bokat min biljett till Australien och denna gång utan en returbiljett. Den 7 december går planet mot Sydney där jag kommer bosätta mig en tid framöver.

I början av december någon gång lämnar jag Oslo för någon/några dagar i Sverige. Det är med blandade känslor jag kommer att lämna Oslo. Har träffat många fina människor här och haft ett jobb jag trivts bra med och underbara kollegor. Men det är dags att följa min dröm. Norge finns kvar och Sverige likaså.

we only regret the chances we didn't take.


Från tidigare besök i Australien

Likes

Comments