Veckans hästtips är:

Veckans hästtips är freejumps för att dom har jätte bra säkerhet. Jag har själv freejumps till min C-ponny och dom finkar jätte bra så dom rekommenderar jag verkligen.
HA DET SÅ BRA SÅ HÖRS VI! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag ge 10 tips på vad man kan göra när man é ensam hemma. Här kommer dom:
1. Snapa, ringa eller sms:a med en kompis.
2. Laga mat som man kan bjuda familjen på bär dom kommer hem. Eller bara laga mat till säg själv.
3. Sätta sig i sin säng eller soffa och kolla på YouTube eller sin favorit serie/ program.
4. Sätta på musik och städa rummet (kanske tråkigt men kan behövas ibland).
5. Se på en film.
6. Komma på ridövningar.
7. Träna.
8. Blogga om man har en blogg.
9. Göra ett videoklipp och lägga ut på Youtube eller på bloggen.
10. Gosa och greja med sitt djur om man har nått hemma eller har nått alls.
Hoppas ni tyckte detta va bra tips;)
Ha det bra så hörs vi:)

Likes

Comments

Just nu är jag i Hemsedal och sitter och värmer mig i en värme stuga:) Att jag inte har bloggat e att vi har varit i Hemsedal hela veckan. Men nu har jag bestämt mig för att jag måste i alla fall blogga mån,fre och sön. Så här har min vecka sett ut:

Måndag: Stodd upp ca kl 8:00 och gjorde mig i ordning och packa det sista inför resan. Sen åkte vi ca kl 10:00 och kom fram till Hemsedal ( som ligger i Norge om nån inte visste det) ca kl 17:00. När vi kom fram checka vi in i lägenheten och packa och bädda sängarna. Efter vi hade backat upp så åkte vi och handla. När vi kom hem från affären så va kl ca 19:00. Vi har en bastu i våran lägenhet så jag och Elias ( min lillebror) basta medan mamma och pappa fixa med maten;) När vi hade ätit så kolla jag lite på YouTube. Sen var det sovdags ca kl22:00.

Tisdag: Stod upp runt kl 8:00, åt frukost , gjorde mig i ordning och sedan ut i backen:) Vi åkte i backen till ca kl 12:00 å då åt vi lunch. Efter lunchen och lite vila ut i backen till ca kl 19:00. ( och under den här tiden har jag även ätit middag).

Onsdag: Stod upp runt kl 8:00, åt frukost , gjorde mig i ordning och sedan ut i backen:) Vi åkte i backen till ca kl 12:00 å då åt vi lunch. Efter lunchen och lite vila ut i backen till ca kl 19:00. ( och under den här tiden har jag även ätit middag).

Torsdag: Stod upp runt kl 8:00, åt frukost , gjorde mig i ordning och sedan ut i backen:) Vi åkte i backen till ca kl 12:00 å då åt vi lunch. Efter lunchen och lite vila ut i backen till ca kl 19:00. ( och under den här tiden har jag även ätit middag).

Fredag: Stod upp runt kl 8:00, åt frukost , gjorde mig i ordning och sedan ut i backen:) Vi åkte i backen till ca kl 12:00 å då åt vi lunch. Efter lunchen och lite vila ut i backen till ca kl 21:00 ( och under den här tiden har jag även ätit middag).

Ha en bra dag!


Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag bara vart hemma och tagit det lugnt och sen nu på kvällen har jag städat mitt rum. Å nu så sitter jag och kollar på YouTube och tar det lugnt.
📱💎 Och sen ska jag sova💤😴 Så nu säger jag godnatt till er så syns vi imorrn😎

Likes

Comments

Välkommen!
På den här bloggen kommer ni få läsa om min vardag och hästlivet.
😻 Hoppas ni kommer tycka om den här bloggen.😉
/Emelie
😎

Likes

Comments