Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa två hänger på väggen ovanför min säng. Tycker att dom går ihop väldigt bra.

Söndagar. Jag älskar söndagar. Den dagen på veckan jag ser som min lugna dag för egentid och att göra antingen allt möjligt eller absolut ingenting mer än att ligga i sängen och kolla serier hela dagen. Idag tänkte jag rensa garderoben. Slänga ihop en god brunch, och sedan fortsätta med mitt G&F.

Likes

Comments

Jag tog på mig ett extrapass på jobbet ändå. Det var min lediga helg det. Jag fick iallafall jobba med härliga människor. Gillar verkligen kollegorna på det här jobbet.

Ikväll har jag bara sett Grace & Frankie och ätit en sallad till middag följt av några skedar köpeskladdkaka som jag fick med mig från frysdisken på ica. Så gott med sånt ibland.

Likes

Comments

Kom precis hem från veckans sista arbetspass. Nu är jag ledig fram till måndag 12:30, och jag ska bara MÅ så gott i min lägenhet, hela helgen.

Så skönt att veta att man kan sova ut i tre dagar!!! Jag är så himla rofylld i kroppen när jag är ledig, haha. Helt otroligt.

Likes

Comments

Idag har jag sovit ut tills jag vaknade utan alarm eller andra störningsmoment som kan uppstå när man bor i ett lägenhetshus med tvivelaktig isolering. Jag har tränat, städat litegrann och inte så mycket mer faktiskt. Skönt med ledig dag innan tre dagars kvällsjobb.

Likes

Comments

Jag har spenderat mina dagar på jobbet och lediga dagar hos mina föräldrar. Vilodagar, mår verkligen bra hos dom. Ute på landet med hundarna och eldning i kakelugnen. Sånt behöver jag när det är för mycket annat runt omkring.

Idag har jag jobbat, fått snabbesök av mamma och sen åkte jag till Tommy och lagade middag. Vi gjorde kycklingfiléer fyllda med vitlök och örter inlindade i bacon. Sen såg vi farmen, Beck och några avsnitt White Collar.

Likes

Comments

Denna helg var allt jag behövde. Så fint!!

Likes

Comments

På lördag kom Elin till mig för vin och utgång. Vi satte oss vid vattnet och drack och lyssnade på Håkan. Bokade biljetter till hans konsert nu på lördag så vi är sjukt taggade båda två. Under kvällen kom även Emilia och Mats förbi och vi dukade upp med charkbricka och hade bra sällskap hela kvällen.

Likes

Comments

Fredag hade jag en ledig dag. Åkte in till stan med Moa för att handla allt vi behövde innan vi åkte hem till henne och förberedde allting inför kvällen. Gjorde tapas med henne och Ellen och drack några glas innan även Emma och Linnea anslöt. Riktigt rolig kväll för denna fina tjej!

Likes

Comments

Likes

Comments