Header

Tog en spontanresa till Spanien i måndags, kan vara bland det bästa jag gjort. Vi har haft strålande sol varje dag hitills och så kommer det fortsätta enligt väderprognosen. Jag är så lyckligt lottad över att jag får dela mina resor med min bästavän. Vad hade Spanien varit utan henne? Förmodligen inte lika bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag började mitt påsklov och det passade utmärkt att fixa till mitt hår idag. Så min underbara Hannah fixade mitt hår idag och resultatet blev så otroligt bra. Kunde inte blivit nöjdare och mitt lov hade inte kunnat börja bättre med nytt fräscht hår.

Likes

Comments

Jacka-H&M Tröja-Gina Tricot Byxor-Bik Bok Skor-Ugg Australia

Så här såg jag ut idag. En riktig bekväm out-fit men ändå riktigt stilig. Dom där byxorna är nog det skönaste jag någonsin har haft på mig. haha. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit i skolan, inte mycket mer än så egenligen. Var med Jennifer till tandläkaren och efter det la vi oss i ett solarium för att fuska till oss lite färg. Även därför jag är lite rödblommig i ansiktet, tog nämligen bilderna efter vi solat av någon dum anledning. Men huvudsaken var att det var riktigt skönt!

Likes

Comments

Fourfiveseconds med Rihanna är en ny favorit. Älskar den verkligen.


Likes

Comments

I fredags hade jag ordnat en överraskningsfest för Jennifer! Hon fyller nämligen 18 år på onsdag. Vi käkade tacos och hade en jätte trevlig kväll. Paket öppning för Jennifer, dansande och massa tjejsnack. En riktigt lyckad kväll med skratt och glada miner. Hon kunde inte fått en bättre överraskning med alla hennes bästa tjejkompisar!


Likes

Comments

Såg den här videon på facebook för någon dag sen. Den fick mig verkligen att tänka efter hur andra har det. Man tänker inte på att andras situationer är så brutala när man inte ser det vardagligen. Man ser hur Sverige ser ut dagligen och tänker inte på att personer i andra länder inte ens har ett hus att bo i. För oss som har ett hus eller lägenhet att bo i är det nästa av en självklarhet. Det är hemskt att det finns människor som bor under sånna förhållanden. Dom har ingen bostad, säkert hälften av alla har förlorat någon i sin familj i ett krig. Barnen som får uppleva den här miljön och skadorna är helt brutalt. När jag såg den här videon började jag verkligen tänka annorlunda. Vi upplever det inte men så många andra gör. Dom borde inte behöva leva så här. 

Likes

Comments

Har precis fixat lite fler ögonfransar efter att ha haft min ögonfrans förlängning i ca 4 veckor. Så nu är man lite finare igen. Det absolut bästa med ögonfrans förlängning är att man slipper sminka ögonfransarna och det ser ändå naturligt ut och inte för mycket. Jag älskar det. Har även bokat in en ny tid den 18 februari innan vi drar till Val thoréns. Så tipsar er verkligen att prova göra ögonfrans förlängning, ni kommer inte ångra er!

Men nu så måste jag sätta igång med pluggandet.. Har deadline på en uppgift ikväll i engelska och samhälle och har knappt börjat. Det är så typiskt mig. Men nu ska jag ta tag i den här uppgiften.


Likes

Comments

Tjenare! Har jobbat 11-20 och efter det kom världens bästa Jennifer in till stan för att ta en fika med mig. Så i skrivande stund sitter jag och pratar med henne samtidigt.. Haha. Social! Inte direkt. Men ska ta och bli lite social med henne, innan hon får damp på mig! Haha nejdå!

Världens finaste Jennifer


Likes

Comments

Idag blev det lunch med tjejerna i klassen för att Mercedes ska hoppa av skolan och börja jobba och resa istället. Men det kommer bli kul och spännande för henne att göra något helt annat. Tråkigt men en mysig lunch på café sirap blev det.

Och nu är jag påväg hem för att käka middag med mina andra tjejkompisar. Mycket äta idag. Haha. Men vem tackar nej till god mat? Inte jag i alla fall.

Cesarsallad blev det till lunch, så gott. Blir nog kött eller något gott till middag. Lyx.
Likes

Comments

Att resa är något man måste göra, både själv, med vänner och med familjen. Att resa får mig i alla fall att bli lyckligare. När man reser så får man en sån otrolig glädje i kroppen. Att upptäcka nya saker, att se nya platser, att träffa nya människor, det finns så mycket bra med att resa. Det spelar ingenroll vart man reser, om det är kort eller långt. För vart man än kommer så får man en ny upplevelse som man förmodligen kommer dela med både nya och gamla människor och varje resa är ett nytt minne. När jag gått ut skolan så ska jag ut och resa så mycket jag bara kan. Jag vill upptäcka nya saker, jag vill inte bara sitta hemma och titta på tv. Glöm det. Jag ska iväg. Därför längtar jag enormt mycket efter att få resa, att få komma bort och göra andra saker och det viktigaste av allt ha kul och träffa nya människor. Nu är det bara 30 dagar kvar tills jag åker och kan inte sluta längta.

Likes

Comments