Header

Idag har varit en jättebra dag! Först skola med ett mindre bra läxförhör, men med inställd sista lektion begav vi oss sedan till stan. Jag och några kompisar fikade som sagt på ett mysigt café och det blev en bra början på något bra eftersom vi ÄNTLIGEN har fått sportlov.

Efter fikat och lite småshopping mötte jag pappa och vi åkte och handlade lite till middagen. Eftersom jag har ett väldigt stort intresse för matlagning var det självklart jag som lagade maten ikväll! Blev inget märkvärdigt men gott var det i alla fall! Nu ska jag bara ta det lugnt framför tv med familjen och kolla film. Ser fram emot lovet såklart och hoppas på massor med mys, utflykter och kanske lite festligheter:)

Likes

Comments

Första inlägget hörni!!! Jag har som ni ser startat en blogg och ser sååå mycket fram emot att skriva här. Har många vänner som bloggar och jag tycker det är så roligt att jag senare i mitt liv kan titta tillbaka till det här:)

Idag är det Alla hjärtans dag och självklart firas dagen med mycket kärlek! Har tyvärr ingen Valentine i år heller, men har en väldigt fin familj och fina vänner jag kan tillbringa dagen med.
Efter skolan kom jag hem till mamma som hade lagat jättegod middag och köpt med bakelser från ett konditori i Stockholm. Mamma hade även med två överraskningar till mig och min lillasyster. Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt, har en del plugg som måste göras men efter det ska jag nog mysa med syrran och kolla på film. Hoppas alla har det mysigt idag<3<3

Likes

Comments