Instagram @emeliehorst

IT'S YAAH GIRLL

Innehåller affiliate-länkar

HEJ BLOGGISEN!!
Idag har jag faktiskt en lite sämre dag fysiskt, men så himla bra dag psykiskt. Som ni kan se ovan så har jag vart med och gjort en liten kampanj för www.NA-KD.com (Tryck på länken för att kika), vilket gav mig själv en liten egoboost, nu när den äntligen finns att se på deras hemsida. Förutom det så börjar halsen dock krångla och jag börjar känna mig aningen sjuk - varav sämre dag fysiskt.

Förutom detta, vad har hänt?
JO, mitt hår har blivit hälften så fattigt, alltså hälften så kort. Så nu går mitt hår nuvarande till axlarna och jag är faktiskt jättekär i hur håret blev. Blev klippt av en fin vän, Line, som är sjukt grym!! Tänkte lägga upp någon bild på de när jag väl får tiden att införskaffa mig några nya SNYGGA bilder (pojkvännen är inte bästa fotografen...). Först var jag lite skeptisk till hela looken men efter att jag bytt bena och vant mig lite mer med håret, så förstår jag inte, hur jag INTE klippt av de tidigare? Håret formar mitt ansikte så bra verkligen.

Har även införskaffat mig lite nya kläder, även en jacka och lite smink. (You gotta lööööve black weekend). Dock tycker jag att det är lite överskattat och pressat med hela "black friday" skiten. Man känner sig pressad nästan att köpa något och de är så himla mycket tjat och MAIL om detta. Speciellt MAIL, jag tror jag blev sprängd på mail från varje butik/affär jag någonsin satt en fot inuti. Men eftersom jag faktiskt redan innan hade kikat in lite produkter så gjorde jag ett kap genom att köpa denna veckan.

Gillar

Kommentarer