Bilderna togs från vår balkong här i Tallboda igår kväll. Så himla fint.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​I höstas var jag ute i skogen med mamma och pappa och plockade svamp när jag var hemma en helg. Så härligt. Här har ni några bilder från turen. 

Likes

Comments

Den enda plats jag verkligen kallar hem. Känslan där liknar ingenting annat. Värme. Trygghet. Enkelhet. Närheten till naturen. Men främst av allt. Kärlek. Här lever man livet och njuter av att leva. Den vackraste platsen på jorden, både synligt och sinnligt.

Likes

Comments

Efter vår bortamatch mot Sollentuna i lördags (vinst med 3-0) stannade jag kvar hos en av mina närmsta vänner Hanna. Väldigt mysig helg med bara massa tjejsnack och mys. Precis vad jag behövde. Så ett stort hjärtligt tack till fina Hanna för denna gången, vi ses snart igen!

Likes

Comments

Dagen innan vi besteg Kebnekaise gick vi till Tarfala, vilket är en forskningsstation en bit från Kebnekaise Fjällstation. Vädret var inget vidare, regnade till och från men ändå var det helt fantastiskt fint och häftigt med den vackra naturen.

Likes

Comments

​Här åker jag ner för en liten del av Kebnekaise. Var så himla skönt att kunna sätta sig på rumpan och åka ner istället för att gå efter alla timmar uppför berget. Var så trött, här har ni verkligen beviset - skrattet från en övertrött person. 

Likes

Comments

Vill ni veta vad det bästa är med dessa bilderna? De är inte redigerade. Alls. Förstår ni att något kan vara så här vackert. Jag rekommenderar alla, starkt, att åka på en naturupplevelse någon gång. Hela resan till Kiruna och Kebnekaise var verkligen helt fantastisk. Näst intill overkligt. ÅK!

Likes

Comments