Nu är snart allt med julen slut och allvaret börjar igen. Jag har haft en helt underbar tid här hemma. Jag har firat julafton med familj och vänner, firat ett fantastiskt rolig nyår, hunnit flytta hem till papi, umgåtts med nära och kära, tackat ja till min nomineringsplats till utbytesterminen, arbetat på IKEA och i mellan allt försökt att plugga lite. Tiden har gått fort men jag känner mig laddad för en ny termin innan det bär av mot nya äventyr.

En liten notis! Om bara några dar tar min bästa och äldsta vän sin examen! Can´t wait for the big day!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Julen närmar sig med stormsteg och tänk att det redan är första advent idag. Det bästa med julen är att få tända massa ljus och njuta av alla fina lampor men även att umgås med familj och vänner.

I fredags hängde jag med Sofia i stort sätt hela dagen. Vi planerade lite inför hennes examen som är i januari, så roligt! I går blev det shopping i Växjö och även en helt outstanding utgång med fröknarna Svensson. Dagen har bestått av adventsmys med nära o kära! 

Likes

Comments

I fredags hängde jag hos min vän Stina för att kolla alternativa universitet inför vår utbytestermin. Kan inte förstå att det redan är dags att skicka in ansökan, dock en lång process innan jag förhoppningsvis får åka på mitt livs äventyr. Är så nervös för vart jag hamnar, men vet samtidigt att jag kommer ha "the time of my life" vart jag än befinner mig.

Helgen har i övrigt varit full av umgänge med vänner och familj. I går kom grabbarna hem till mig för lite matlagning och för att heja på Sverige i fotbollen. Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen och precis hemkommen från ett biobesök med familjen Svensson, "En underbar jävla jul". Verkligen att rekommendera, mycket skratt samtidigt som det finns ett allvar genom hela filmen.

Likes

Comments

Efter en vecka med både inlämning, tenta och seminarium kunde helgen inte vara mer välkommen. Inledde fredagen med en Trojamatch tillsammans med papi, bror och Sofia. I lördags kom Evelina hem och hängde med mig hela dagen. Vi fikade på Tre Torn, tog en promenad, lagade mat, drack vin och avslutade kvällen med utgång. Dagen har bestått av massa släktmys och fars dag firande.

Med andra ord, en helg helt i min smak!

Likes

Comments

Två veckor med fullständig pluggkaos och då ryker jag på en influensa, kunde inte komma mer olägligt. 

Dagen har bestått av vila och ett besök på mitt partnerföretag Alutrade. Skulle träffat vänner ikväll men får försöka kurera mig med en kopp te istället. 

Likes

Comments

Då var det min tur att börja blogga!

Veckan inleddes med en mysig frukost tillsammans med Pia. 

Likes

Comments