Sommaren i juli

Livsuppdatering

På fredag åker jag till Rhodos, kan inte beskriva med ord hur taggad jag är! Älskar mitt jobb men att jobba heltid blir lätt mäktigt, speciellt nu i början när jag inte än har lärt mig att inte ta med mig jobbet hem på kvällarna. Känns lite som att jag jobbar dygnet runt för jag tänker så mycket på vad jag har framför mig osv. Så en solsemester är precis vad jag behöver! Jag är ju inte toppen på att uppdatera denna stackars bloggen nu för tiden, men pls följ mig på Instagram @EmelieGasc, let’s become friends. Jag är mycket mer aktiv där!

Random bilder från mitt kameraalbum i juni-juli. Jag blir så glad av att se bilderna, de är så härliga verkligen!

Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Livet är så roligt

Hej goingar,

Livet är så roligt just nu och jag måste uppdatera er om det.

Förra veckan var en galen vecka, det började med att jag jag tog körkort och bara det gör ju veckan till en minnesvärd tid. Och som att inte det var nog så hade jag också min första dag på mitt nya heltidsjobb! Jag har fått en jättemöjlighet och jobbar numera som Recruitment administrator på Specsavers. Det är ett superroligt jobb, en grym arbetsplats och jättemycket ansvar. Passar mig toppenbra.

Jag har också hunnit träffa vänner samt tagit en spontantripp till en väns sommarställe på Tjörn. Livet är hektiskt och fullt med nya intryck och utmaningar. I love it.

Framöver nu så har jag en skön jobbvecka och sen Summerburst att se fram emot!

På återseende fina ni!
Kram

Gillar

Kommentarer