10 saker som jag stör mig på.
1. Jobbiga människor
2. Bråk/ Drama
3. När man frågar någon nått och den inte svarar
4. När nån öppnar ens snap men svara inte
5. När nån pratar och jag vill att den ska va tyst
6. När vissa tar mina pennor eller rör mitt pennskrin
7. När folk är jobbiga och störande
8. När man inte kan nått på ett prov
9. Sånna som går långsamt
10. Dig
Hahahhaj nej skoja älskar dig <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är viktigt att sätta upp mål när du vill tjäna pengar. Om du inte sätter upp mål är det lätt att du blir lat och inte gör nått alls. Mitt mål är att tjäna 100kr i veckan det blir 5200kr per år. För mig är det lagom jag behöver lägga ner nån timme på det men inte alldeles för mycket tid. Det kan oxå va bra att man bestämmer vad pengarna ska gå till så man har nått att sträva efter. Jag och en kompis hade tänkt att försöka ta oss till new york i sommar. När det regnar ut så är det svårt att gå ut och tjäna pengar om du inte har nån drivkraft. Ett mål måste du sätta ut själv du kanske nöjer dig med 20kr i veckan eller så vill du tjäna mer och har som måla att tjäna 200kr i veckan. Man kan oxå ha månads mål men jag tycker veckomål är lättare för om det är en månad skjuter jag upp allt till sista veckan och det leder till att jag aldrig klara av att hålla målen. Så tipsen från coachen idag är att sätta upp rimliga mål så att du håller motivationen uppe:)

Likes

Comments

Steg 3 tror jag det här är på att tjäna pengar så i det här steget lär jag dig eller informerar dig om att det tar tid att tjäna pengar på andra. Det kommer ta timmar om du ska tjäna 100kr i veckan. Att komma på en affärsidé tar tid och att genomföra affärsidén kommer ta ännu längre tid. Så om du vill tjäna pengar måste du va villig på att lägga ner tid. Själv tycker jag att det går hyfsat lätt att komma på affärsidén och få in pengar ibörjan men sen tröttnar jag lätt eller inte orkar. Man måste hålla kvar affärsidén så länge som möjligt. I år ska jag försöka att bli klar med min affärsidé och tjäna mycket pengar på den. Ett tips från coachen är att ha igång flera affärsidéer samtidigt för då är det lättare att tjäna pengar. Dessutom om en av idéerna går dåligt kan du alltid lägga mer krut på den som funkar bäst. Så sammanfattningsvis om du vill tjäna pengar på andra måste du lägga ner tid och du måste va villig att det kommer ta tid.
Hoppas du lärde dig nått av inlägget ;)
Ha en bra dag!

Likes

Comments

För att kunna tjäna pengar på andra (läsa senaste inlägget) måste du våga ta för dig. Du måste våga fråga om du kan få deras pengar. Man kan inte fråga kan jag få dina pengar utan du måsta va listig tips på det kommer senare. Det kommer va pinsamt, det kommer va läskigt för du vet att det är typ 80% chans att de tackar nej. Jag vet att alla hatar ett nej, man skäms. Om du aldrig frågar får du aldrig veta. Jag vet inte hur många gånger jag har fått ett nej när jag försökt "tjäna pengar på dem". Jag skäms varje gång och tycker att det är pinsamt men för varje gång man får ett nej så blir nästa inte lika hårt. Sen om du får ett ja blir man jätte glad. Så om du vill bli rik måste du våga fråga. Du måste berätta din idé för att någon ska kunna gilla den och köpa din idé. Va inte blyg och rädd intala dig att du är modig så kommer det gå lättare. Det kommer komma en del av hur man tjänar pengar varje dag så håll utkik ;)
Hoppas du gillade det här inlägget.

Likes

Comments

Nytt år nu är det dags att sätta upp nyårslöften igen. Förra året tror jag inte att jag klarade nått av mina löften men i år ska jag klara det. Mina nyårslöften i år är riktigt bra och jag är så snäll så du får ha samma som jag.

Bli rik
Jag menar inte att jag ska bli miljonär för det är lite höga krav men om jag skulle bli deg skulle det inte va fel ;) utan men rik menar jag mer att tjäna 100kr i veckan kanske. Jag kommer lägga ut lite tips här för att tjäna pengar så 100kr i veckan är inte omöjligt.

Bli nyttig
Det här är nog svåraste målet men jag ska försöka. Med att bli nyttig så menar jag inte att jag ska bli vegan men jag ska sluta äta så mycket choklad.

Inte bli arg så ofta
Ibland eller ganska ofta blir jag arg så jag hade tänkt att va lite snällare och inte bli arg på små saker. Men jag tycker att vissa andra kan va mindre jobbiga för då blir det här målet lättar Hahha nej skoja alla får va som de vill.

Plugga mer
Jo jag hade planerat att få bra betyg i år så jag ska börja plugga mer. Jag ska sluta skuta upp plugget till senare. Alltså jag ska plugga mer så jag får bättre betyg.

Lyssna mer på lektionerna
Jag ska lyssna bättre och inte hålla på med annat.

Testa nya maträtter
Det finns två maträtter jag lagar själv och det är pasta med mozzarella och pesto andra maträtten är bacongryta med pasta. Jag äter det liksom minst 1 gång i veckan och varje gång innan tidiga träningar. Jag har hört att det inte är bra att äta samma mat utan man ska äta en allsidig kost för att må bättre. Så jag ska orka test nya rätter.

Det va alla nyårslöften. Hoppas du gillar dom ;)

Likes

Comments

Innan jag kan börja ge er tips på hur man tjänar pengar måste du inse att om du vill bli rik och kunna åka till exempel viss new york och betala själv måste du tjäna pengar. Hur tjänar man då pengar och av vem får man pengarna man tjänar. Jo man tjänar pengar på andra. För att andra människor ska "ge dig pengar" måste du lista ut vad de vill ha av dig. Så för att tjäna pengar är du beroende av andra människor. Ditt mål är att andra människor ska öppna sina plånböcker och ge deras pengar till dig. Det är så alla verksamheter och hela samhället är uppbyggt. Hur får du då andra människor att öppna sina plånböcker? Alla har sina egna små idéer och teorier om hur man gör och jag ska dela med mig av mina små tricks hur jag får folk att öppna sina plånböcker. De tricksen och knepen kommer jag lägga ut om nån dag ;)
Hoppas du lärde dig nått av det här inlägget. (Jag har nt läst igenom det så vet inte riktigt om formuleringarna är bra och om det är grammatiskt korrekt men lev med det)

Likes

Comments

Hejhej!
Jag har skaffat en blogg roligt va. Ni som känner mig kanske tycker att det här inte riktigt är jag eftersom, jag är inte direkt en fotograf men det här blir nog kul. Nu undrar ni säkert vad jag ska lägga ut. Hade inte direkt tänkt igenom den delen men det kommer komma inlägg med tips på bra saker ex hur man tjänar pengar, hur man lagar mat på ett snabbare sätt mm. Jag hade tänkt att lägga ut en nyårslöften 2017 snart oxå.

Hoppas du gillar min blogg👍🏻 följ den gärna!

Likes

Comments