Header

Allt

Ja idag blev det ingen lång dag i skolan för efter lunchen åkte klassen till fotografiska muséet och gick runt och kollade på deras utställning, en av de som var med va faktiskt Zara Larsson. Riktigt roligt att få läsa om massa människor som krigar för samhällets rättigheter.
Men jag Hanna och Mikaela kunde inte hålla oss från att fika när vi var där så jag tog en vanlig brygg kaffe med en glutenfri brownie som var jätte god!

Efter det åkte jag hem och fick snabbt rycka in för att skjutsa min mormor till doktorn och efter det åkte jag bara hem och vände och sedan bar det vidare mot biltema. För mammas bil batteri hade dött och har gjort det några gånger nyligen så då kände hon att det var dax att köpa ett nytt så hon slipper de problemen.
Så nu är jag hemma igen efter allt åkande och det är strax middag, är jätte hungrig så det ska sitta fint med lite mat i magen :) efter middagen får vi se vad som händer, men känner att idag får det bli vilodag från gymmet för är verkligen extremt trött och hängig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments