Header

Dagen idag bestod av att jag och Hampus åkte in till Örebro för att handla lite, tyvärr fanns inte den hatthylla från Mio som vi var ute efter på lager så den får vi vänta på tills i februari. Sen åt vi lite thaimat och bara myste runt, perfekt lördag! Hittade bland annat denna foundation som jag tänkt köpa ett tag, den ska vara riktigt bra så det återstår bara att se om den håller vad den lovar.

Nu är det inte heller långt kvar tills kursen är slut, ska bli väldigt skönt men kommer samtidigt att bli tomt. Känner mig verkligen redo för allt vad 2016 kommer att innebära och hoppas ni fått en lika bra start som mig på det nya året!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har min dag mestadels bestått av pluggande, har även hunnit handla lite tenta-nödvändigheter och godis för motivationen ikväll haha. Det jag kommer att ha med mig imorgon är:

- vaniljkvarg

- loka crush

- kexchoklad

- rollo, kolor passar bra under tentan (om man tar bort pappret så det inte prasslar)

Ska försöka äta något bra innan också så att man orkar med!

Det jag fokuserar mest på och som jag tycker fungerar är att titta på vilka kursmål man ska kunna, gå igenom instuderingsfrågor och andra anteckningar, varvat med sånt jag tycker är roligt. Ta kortare pauser och kolla på bloggar, serier och ät nåt gott. Ring någon och prata om något helt annat och sist men inte minst sätt upp ett mål för när du ska ha pluggat klart och gått igenom allt, efter det kan du göra precis vad du vill vilket också är viktigt att ha som motivation när du sitter och läser. Viktigast av allt är att tro på att du fixar det, har du pluggat så gott du kan så är du där! Gå in dit med tron på dig själv och försök se det på så sätt att du faktiskt får visa vad du kan och se framför dig hur otroligt skönt det kommer vara när du får reda på att du klarat det. Hoppas mina tips kan hjälpa er studerande själar!

Har ni förresten några bra tips på vad man göra/ge bort till sin fader nu på söndag? Tips mottages tacksamt! 

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Det här är mitt första inlägg så tänkte bara berätta lite om mig själv. Jag är 21 år gammal, född 1993 och bor i Lindesberg inte så långt från Örebro där jag för övrigt pluggar Kriminologi just nu. Bor med min pojkvän Hampus i en lägenhet som vi har renoverat tillsammans. Har en stor förkärlek till mat, film och fina bilar. Här tänker jag skriva om allt det som intresserar mig: inredning, kläder, välmående/livsstil, egna tankar, tips/inspiration och mycket annat. Som rubriken lyder så ska jag sätta mig nu och läsa på inför tentan på torsdag, önska mig lycka till! 

Likes

Comments