Instagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstromInstagram emeliefinnstrom

Sken gravid??

Tjoff och poff va fort tiden går och här hemma har det hänt så mkt så jag knappt hunnit att titta på mobilen. Tänkte jag skulle knåpa ihop ett inlägg på datorn om vår senaste utflykt till Lidköping men ej hunnit men det kommer.
Kan ist berätta här helgens helts med graviditets test! I lördags fm kände jag en ”spark” i magen jag släppte nästa koppen med kaffe i marken och hjärtat slog hårt, nej nej neeeej tänkte jag. Hur är det ens möjligt?? Det kan inte vara det jag tror det är??? Och då helt plötsligt en till, en till o en till. Sprang direkt till toan och gjorde ett test. Negativt. Pjuuh.
Söndagen... då kommer det tillbaka men lite mer frekvent. Gjorde ett test till... åter igen negativt. Tur! Måste vara nåt blodkärl som legat o kläm eller nån tarm.
Nu vill jag såklart inte kasta grus i ögonen på
Dem som kämpar för ett plus på stickan, men att bli gravid är verkligen inte något jag önskar just nu. Ett 3:e barn går bara inte just nu. 3 barn på 3 år. Och eftersom vi skyddar oss vore det märkligt.
Barn är en gåva och inte så lätt att bara ”skaffa” så jag vill ej trampa på någons tår här men hoppas att ni hänger med på vad jag menade.
Alla tester visade iaf negativt och mensen kom förra veckan i 5 härliga (ironiskt) dagar.
Kanske är skendräktig som hundar kan bli haha?!

Om inte annat så har jag ju en annan relation till ”knäpp” i magen osv sedan man var gravid. Man kunde ju då relatera dem till den lilla som låg där inne. Nu kanske hjärnan mentalt letar efter något likande tecken. Vet min 50 åriga barnmorska berättade på bb när vi fick Ludde att hon fortfarande ibland (psykiskt) kände sparkar efter sitt första barn i magen. Så det är nog inte helt ovanligt kanske.

Jag funderar mer o mer trots alla biverkningar och skräck historier som folk berättat om att sätta in en spiral. Jag kan inte gå o vara såhär rädd att den där kondomen skall spricka eller liknande. Det är en riktigt party dödare varje gång man skall ”mysa” till det 😏
Jag kan nämligen inte använda något annat preventivmedel då familjen har proppar i sin bakgrund och minipiller gör mig galen och p-stav gav mig mens i 6 månader konstant.
Att ”klippa” bollarna för min käre sambo var heller inget alternativ förstår ni
😏
Så i dagsläget är att konvertera till nunna det mest och effektivaste medlen
😂👌🏼

// Emelie Finnström

Gillar

Kommentarer

juliasef
juliasef,
Behöver ju inte vara så att du har mens så denna gång du har p-stav. Du kan ju alltid testa 😏
nouw.com/juliasef
emeliefinnstrom
emeliefinnstrom,
Barnmorskan trodde tyvärr inte det skulle gå. Som hon sa så är det ju dessutom onödiga pengar att lägga ut om det inte funkar
nouw.com/emeliefinnstrom
juliasef
juliasef,
Okej va synd😔 du får köra natural cycels 😉
nouw.com/juliasef
emmanatterlund
emmanatterlund,
hörde också hemska historier om sprialer osv...! Har dock inte alls den uppelevlsen, fungerar väldigt bra för mig iallafall 😊 Hoppas ni hittar något som passar er!
nouw.com/emmanatterlund
Jeanette
,
Nu kommer mamma här å kommenterar. Hihi. Jag har haft hormonspiral i 3 omgångar. Helt suveränt kan jag säga! Ingen mens och mår bra. Ni kanske tycker det är mycket att ha hormonspiral 3 gånger på raken. Tycker jag med. Så när jag gjorde en operation (då jag har endometerios) och de tog bort så mycket som blivit skadat, så konstaterades jag steril. Så då tänkte jag, bra nu kan jag skippa spiral. Hm! Då fick jag mens i 3 månader så då satte de in ännu en hormonspiral. Så hormonspiral kan nog bli din nya "bästis"Emelie.