Header

Stövletter från Tiamo, dom kostar 699:- på Scorett.

Yvette JY1185C-81X nitar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sweater-gina tricot/jeans-cubus

Likes

Comments

Nu börjar vi med no-fördjupning dom här sista veckorna till avslutningen. Det sista och viktiga jobbet i nian. Arbetet är helt fritt men det måste vara inom no, alltså fysik,kemi eller biologi. Mina vänner vill göra om motorer eller om djur.. Och jag gillar inget av det. Så då får jag göra något själv och jag kanske jobbar bäst och kan förbättra mina betyg i dom ämnena hoppas det. 

Idag så kom det upp en idé jag kan arbeta, om skönhet. Hur man behandlar oren hy och acne. Bra produkter som jag tipsar om, för acne. Bra make up produkter, så man inte får dålig hy. Och eventuellt om hårfärgning och bra schampon som inte har farliga kemikalier. Jag pratade med Ronja och hon verka tycka att det lät som en bra idé. Vad tycker ni? 

Det är sista arbetet vi gör i skolan så vill lägga all tid till det så det blir bra. Och även försöka höja mina betyg.

Likes

Comments

leggings-hm,sweater-hm,shoes-skopunkten

Kommer även outfiten som jag hade i skolan, senare idag. Håll utkik!

Likes

Comments

Imorgon kommer de komma massor av bilder, outfits från dagarna som jag inte har lagt upp "dagens" och även tips.

Idag har det varit en riktigt seg dag måste jag säga. Gick även upp 04:30 idag, riktigt jobbigt faktiskt. För mamma skulle börja jobba kl. 6 och då hörde jag att hon höll på i köket och då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. Haha var trött hela vägen till skolan, trodde jag skulle somna på bussen. Men när jag väl börja snacka med allt folk så vakna jag till. Har inte hänt något speciellt i skolan idag. Behövde inte ha redovisning idag. Men ska ha det i morgon, får se hur jag gör med det.. Ja när jag kom hem satte jag mig vid datorn och börja blogga.. Sen har jag suttit vid den sen dess typ, eller jag har käkat lite oså.. Nu fick ni veta lite av min tråkiga dag. 

Nu ska jag sova min skönhetssömn! Hare gött, sov sött! 

Likes

Comments

Nu finns det lite nyheter på hm's rean på deras hemsidan. Hitta faktiskt lite som jag har kollat på lite, men har tyckt att det är lite väl dyrt att spendera pengarna på.. Men nu är dom några 100 kronor billigare. 

Några av mina favoriter från rean:


Likes

Comments

Nya jackan från hm, som jag var och hämtade ut i dag. Riktigt snygg och skön, kommer användas mycket nu till sommaren. Likes

Comments

Nu börjar man känna den där ångesten igen. Att det är skola..usch riktig jobbig känsla. Jag är jävligt skoltrött, men jag vet när jag väl är i skolan tycker jag det är kul. Liksom prata med massa och så och bara vara, är inte den där personen som sitter och jobbar på lektionerna om ni tror det. Det är typ tio veckor kvar sen slutar jag nian och kommer aldrig behöva gå i grundskolan något mer. Så himla skönt att tänka så, tycker inte ni det? 

Men livet slutar ju inte efter skolan, här näst blir det gymnasiet. Och sen jobb som gäller men jag tar ett steg i taget och inte tänker på framtiden, då blir man bara stressad. Haha men jag håller på och räknar ner hur många dagar det är kvar i skolan och det är inte långt kvar!! Det kommer kännas skönt men ändå konstigt när man väl står där i kyrkan på avslutningen och tänka nu kommer jag aldrig behöva se dom här människorna, aldrig gå i dom där korridorerna och inte behöva jobba med massa skit jobb.. Längtar så fruktansvärt mycket till gymnasiet åh.!Men i morgon så är det inget speciellt som händer i skolan, iallfall inte något som jag vet! Det är bara på tis. och ons. som vi har en redovisning på teknik. Och jag bara hatar att prata inför grupp, känna hur nervösiteten kommer och se hur många som kollar på en nej usch. Så vet inte hur jag ska göra.. Sen ska vi till Stockholm på fre. och kolla på riksdagen och gå på tekniska museet. Och sen får vi en ledig tid i några timmar som vi får göra vad vi vill. Riktigt roligt faktiskt. 

Utom skolan då, det händer kanske lite saker som jag vet just nu. Och i morgon efter skolan, direkt när jag kommer hem så ska vi sticka direkt till arboga. Och sen hämta ut mitt paket i Fellingsbro. På fredag tror jag att jag sticker till arboga direkt efter att jag har kommit tillbaka till Frövi. Sen tillbringar jag kvällen med mina bruds. Får göra de skojheter som vi inte kunde göra den här helgen. P.g.a att jag hade mensvärk, det har jag fortfarande och mensäcklet kommer aldrig heller.. 

Det här blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni gillar att läsa, puss! Hoppas ni får en bra söndagskväll!

Likes

Comments

Är allvarligt kär i den här kllänning så himla fin. Och man får liksom en hög och stark sommarkänsla med den här klänning. 499;- ni hittar den på ginatricot

Likes

Comments


Några bilder som jag knäppte idag, vad tycker ni? Blev ganska nöjd med dom alla. Man kanske ska bli model? haha nej då!! Hatar verkligen min utväxt, var och handla idag. Stod och kolla på hårfärger, men vi hade så bråttom hem så det blev inget.. Får se om jag sticker till arboga i morgon om jag kan dra in och köpa det då.. Vill bli klippt också, som ronjis ska göra, min fruga!! 

Sitter även och kollat efter lägenheter ibland så där när man håller på och tänker på sin dröm lägenhet. Och jag och min finis funderar på att dela lägenhet nu när jag börjar gymnasiet(om jag kommer in alltså). Så måste jag på i stan så jag har nära till allt och främst tåg och bussar. Så jag kommer till skolan. Tänker bo i arboga då, för vill inte bo i något litet samhälle precis. Arboga är inte så jäkla stort heller men, det är lite lagom för mig som bor på landet just nu och jag vill testa på stadslivet, och det är nog en bra början med att bo där. Och bo med sin bästis,syster och andra halva är ju den bästa drömmen som man kan få liksom!! 

Likes

Comments

900529_2013330122217431x675