Header

/ klänningen från Ivyrevel och skorna från Rebecca Stella \

Bilderna är tagna under lördagens festande. Var först på lite bubbel å snittar hos mamma och pappa innan vi rörde oss mot min kusin som firade att hon är 25,. Var väldigt roligt och kul att både släkten och hennes vänner var där för att fira henne. Blev tyvärr en väldigt sen men rolig natt för mig då jag tittade även förbi jobbet och sedan efterfestade.. Men vad gör man inte när man är pigg och på sådant festhumör? Man måste ju även passa på när man är ledig.

Likes

Comments

Lördagen var en dag med fullfart. Hade 50års firande på jobbet som var super roligt att få vara en del av, samt att södra sodan kom och uppträdde under natten. Var en väldigt bra lördag men ett ännu bättre arbetspass. Var roligt och stämningen var på topp hos de allra flesta.

Söndagen blev en super rolig och mysig dag. Vaknade av ett samtal om att åka till Gustavsvik och bada och umgås. Åkte till Örebro vid 14 tiden och sedan åkte jag för att relaxa och bad med Nicklas och Max. Var väldigt roligt, trevligt och självklart var det inte smärtfritt.. men men, vad gör det? Vi käkade och drack lite innan det var dags för hemfärd.

Likes

Comments

I veckan så var jag ute med jobbet för lite middag och bowling. Var super roligt och vi kände att vi behövde göra något tillsammans. Efter att vi hade ätit och bowlat så gick vi till Bishop för att sista glaset. Blev en tidig kväll för mig då jag jobbade dagen efter. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredagen började med en lite sovmorgon innan det var dags att fixa lite hemma och innan jag gjorde mig i ordning för lite middag med pappa. Tiden gick och vid elva så gick jag och Thomas förbi Harrys innan vi gick för att möta upp hans två kompisar och det blev lite bowling. Vi bestämde oss sedan för att dra till Harrys för att hålla oss vakna till JVM-finalen som började 02:00.. Så vi bestämde att vi skulle dra till mig för att kolla. Efter matchen så gick alla hemåt och det var dags att avsluta dagen.


Lördagen blev det inte en så lång sovmorgon, innan klockan ringde och det var dags att gå upp för att hinna äta och göra sig klar innan man skulle vara hos kusinen och gratta henne. Efter någon timme där var det dags att röra sig hemåt då pappa bjöd på planka. Så njöt av en väldigt god mat innan vi drog igång att spela spel. Blev lite olika spel innan vi rörde oss mot min syster för att spela lite andra spel. Blev tyvärr inte så lång varig då jag var tvungen att hoppa in och jobba.

Söndagen vaknade man upp sliten med ännu mindre sömn. Blev iallafall en bra dag. Var på dop hela förmiddagen och eftermiddagen spendera jag med Karro då vi kollade hockey. Tyvärr blev det förlust men var en bra match att kolla på, då det hände väldigt mycket. På kvällen så blev det lite middag innan jag åkte och träffa en kompis innan det var dags att sova.

Likes

Comments

Dagen har gått åt till lite plockande hemma, matlagning, arbete och hockey. Tycker att de 3 första dagarna av det nya året bara springer förbi.. Tyckte 2017 gick super snabbt och hoppas på ett sätt att 2018 går snabbt men att många minnen kommer skapas.

Likes

Comments