Om ni är ute efter en ny partyklänning, ska ni kika in på nelly just nu. Där finns det super snygga utvalda klänningar för 149 kr. Dock så är alla svarta men det gör ingenting eftersom svart alltid funkar!  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag och David var i Piteå i helgen gick vi på stan och kikade lite, och när  vi tittade in på GinaTricotfyndade jag dessa linnen för 49 kr st!

Egentligen är det inge märkvärdigt med dem, de går ju att använda till det mesta. Fast nu när sommaren verkar ha kommit behövde jag några tunna linnen och dessa två är super sköna och ett plus är ryggen. Jag älskar djupa rygggar! mycket nöjd tjej! laughLikes

Comments

God morgon, hoppas ni sovit gott? 

Fy fan säger jag bara, vilken natt! Jag har knappt sovit har haft feber och allt har vara varit allmänt jobbigt. Jag är sjuk hela tiden numera känns det som, kan inte alla dessa bakterier bara lämna mig ifred! 

Det var inte allt för länge sedan som jag var sjuk i över en vecka i någon magsjukdom, huvva. Det är just därför som jag och mamma ska fara ner till sjukan alldeles strax och se vad helvetet beror på! 

Likes

Comments

Finns det något bättre sätt att avsluta en sån här fin dag? Jag och älsklingen cyklade ner på ICA för ett tag sedan och köpte hem en massa frukt som vi nu sitter och smaskar på. Egentligen borde vi sitta ute på altanen i det fina vädret men när vi båda måste plugga får det bli inomhus i sängen istället. 

Så nu ska vi sitta uppe och äta frukt och plugga hela kvällen, fast vi ska även försöka ta och lägga oss tidigt eftersom vi båda var så trötta och sega imorse. Det var knappt så vi tog oss upp ur sängen haha! laugh 

Hoppas ni får en trevlig kväll!  

 

 

Likes

Comments

Okej egentligen är inte bakningen på G utan det är klart nu! Jag och Kusse gick efter skolan och handlade det sista och for hem till mig för att baka 20 cupcakes. 

Alla ska till discot på Fredag och nu är alla färdiga och super snygga (haha enligt mig iallafall). Oj.. Jag tror inte jag har nämnt varken discot eller min engelskagrupp. Vi är iallafall några från årkurs 1 som har valt att samla ihop pengar till en resa till Irland och vi ska hålla i ett disco nu på Fredag! 

Men nu väntar super god lax på bordet som jag smaska i mig, sedan kanske jag tar och lägger mig ute i det fina vädret och hoppas på att bli lite brun! 

 

 

 

Likes

Comments

vad är sämst/bäst: godis eller kakor?

Jaa du Marre, det beror helt enkelt på vilket innehåll det är i kakorna eller godiset. Man kan ju baka kakor med mindre socker och man kan köpa kakor med en massa "skit" i eller vad man ska kalla det. Det finns även mindre onyttigt godis, och onyttigare godis. Så det beror helt enkelt på! laugh

 

Likes

Comments

God morgon! 

Min dag började då kl 7 när larmet ringde trots att jag börjar kl 12. Men när  jag börjar 12 tänkte jag att om jag tränar på morgonen så kan jag använda resten av dagen till någonting annat och just därför fick det bli en springtur direkt på morgonen! 

Men nu när jag fixat klart mig ska jag troligtvis ta mig till skolan lite tidigare så jag hinner äta där. Kände inte för att ställa mig i köket och agera kock!

Have a nice day! 

Likes

Comments

När jag kikade in på Fyndiq för någon dag sedan insåg jag hur många olika skal det finns till iPhone med liknande mönster. Personligen har jag ingenting emot det eftersom jag älskar färg och mönster och med det älskar  jag skalen här nedanför. Jag känner att det börjar klia lite i fingrarna så jag får se om jag klickar hem några skal till min nya telefon! laugh 

Dessa var ändå bara några av alla snygga jag hittade ! 

 

Likes

Comments

Hej hoppas alla haft en bra dag! 

Själv är jag väldigt glad just nu när jag äntligen kan se slutet på alla dessa skolarbeten som legat och gnagat på mig i veckor. Jag gjorde även mitt sista nationella idag, hur tror ni det känns just nu? Så himla skönt! 

Så just nu ligger jag i sängen och njuter av mitt goda mellanmål, även fast det inte är så långt ifrån middagen. Men middag går alltid ner, speciellt om det är grillat vilket jag tror vi ska äta idag! mums. laugh 

Senare blir det förhoppningsvis ett träningspass, men ska även (troligtvis iallafall) ut på ett hemligt mission med mami!  


 

 

Likes

Comments