Header

Halloj! Är Påväg hem från Mall of Scandinavia just nu, va där med min älskis och åt middag på Vapiano och köpte lite saker på kicks. Har varit ledig idag och de va jätte skönt att få sova ut lite. Men imorgon jobbar jag igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vara sjuk börjar gå mig på nerverna rejält. Hatar att bara ligga hemma och inte kunna göra nånting. Blir extremt rastlös och man känner sig som den ensamaste personen i världen asså. Sitter bara o väntar på att någon ska komma hem så man slipper vara ensam. Jag har feber, är exremt snorig och hostar som om jag har rökt i 50 år. Det här är inteee kul nåntans kan jag säga er. Kan inte ens sova på nätterna, vaknar av att jag inte kan andas!

Jaja, nog med klagande nu. Tänkte skriva om lite positiva saker också, för det första har jag fått jobb! Äntligen.. Börjar på söndag då jag ska få lära mig kassan och lite så. För de andra så åker jag snart till New York! Åker visserligen på påsklovet men de är inte långt kvar, räknade ut att de är ungefär 35 dagar kvar! Underbart!

Nu ska jag försöka plugga lite, får se om hjärnan vill samarbeta eller om den är totalt ur funktion.

Likes

Comments

Halloj! Har precis kommit hem till Sebastian nu.

Efter vi vaknade idag åkte vi och åt lunch och handlade lite. Sen har vi bara tagit det lugnt. Fixade lite i mitt rum idag också, satte upp en jätte fin fotovägg med ljusslingor och fick äntligen en tv i mitt rum. Har även beställt jätte snygga kuddar. Ska visa allt nytt lite senare.

Åt middag hos min moster idag också med familjen. De va super mysigt och gott. Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Godmorgon och glad alla hjärtans dag!

Glömde blogga igår men jag va iallafall hemma hos Savannah med Terese och Stina. Vi badade jacuzzi och åt gott. De va jätte mysigt, speciellt när de är så kallt och tråkigt ute. Efter de kom Bassi och hämtade mig, vi va ute en stund och sen åkte vi hem till mig och sov.

Är ledig imorgon och de är såå skönt med lite extra ledighet. Ska utnyttja dagen imorrn och plugga så mycket jag kan.

Likes

Comments

Halloj! Slutade tidigt idag. Så nu är jag, Julia och Jossan hemma hos mig och pluggar lite. Vi har så sjukt mycket i skolan just nu så man får paniken på allt. 

Vi är iallafall typ lediga imorrn och på måndag har vi studiedag så de blir en långhelg för våran del. Så skönt! Ska verkligen lägga ner tid på att plugga den här helgen så jag kommer ikapp.

Likes

Comments

Sov gott mitt älskade hjärta. Det är så tomt utan dig. Det kommer alltid vara något som saknas och inget kommer kunna fylla den platsen. Jag vet att du har det bra nu i himlen med dina vovvis kompisar. Det var de bästa för dig men det sämsta för oss. Jag kommer att älska och sakna dig föralltid❤️

Likes

Comments

Godmorgon tänkte jag skriva men de är ju inte direkt morgon längre fast det känns som de. Jag o Sebastian har bara legat och dragit oss i sängen hela förmiddagen, har varit jätte skönt pga att vi kom hem halv 5 inatt.

Igår va vi ute med bassis kompisar. Först va vi på woken och efter de drog vi vidare till amba. Träffade några av mina tjejkompisar också så de va jätte kul.

Likes

Comments

Instagram@emelieelinoberg