Nu var det länge sedan jag tittade in men jag njuter av mina sista dagar av min resemånad! Herregud vad snabbt det går! Jag är hemma om mindre än en vecka... Man är så himmla glad samtidigt som man är så ledsen att behöva lämna USA! Men så kul jag haft och fortfarande har! Just nu är vi i Miami och har det trevlans! Sista dagen imorgon innan jag åker vidare till Washington DC på lördag! Då kommer jag frysa ihjäl istället för att svettas hela dagarna som man gör här! Slänger in lite bilder från hawaii så blir det en större uppdatering när jag är hemma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här blir säkert mitt sista inlägg innan min resemånad. Jag kan inte förstå att det har kommit till ett slut. På söndag lämnar jag mitt aupair liv och börjar min resemånad. PÅ SÖNDAG!? För mig är det helt galet, det är sallad i hjärnan! Det här är ju mit hem just nu, i Kalifornien även om det har varit mycket upp och nedgångar. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna det, även om att vara en aupair inte alltid har varit det roligaste. Men jag har 2 underbara killar som jag älskar så otroligt mycket och jag är så tacksam att jag har fått vara en del av deras liv. Mitt hjärta kommer gå i bitar när jag måste säga hejdå till dom. Men R säger redan att jag är bjuden till hans nästa födelsedag och han kommer ringa och rita teckningar till mig varje dag, älskade unge❤

Så just nu är jag mitt uppe i packning,planering och jobb hela dagarna nu dom sista dagarna innan söndag. Jag har börjat städa ut mitt rum och det är redan så tomt.. Jag fattar verkligen inte att jag lämnar detta liv nu... En del av mig vill inte medans den andra vill komma hem igen. Men som de flesta au pairer är jag lite rädd att komma hem igen även om jag är så superduper glad att få träffa min familj och kompisar igen! Jag gråter nästan bara jag tänker på det!

Jag kommer försöka blogga under min resemånad som pågår i 3 veckor. Och när jag är hemma igen! Men just nu måste jag bara ta vara på tiden här borta i USA för snart är det över...Kommer nog inte fattar förrän jag sitter på planet till som tar mig till Arlanda.

​Och mina underbara M, vad jag kommer sakna dig❤

Likes

Comments

Hejhopp nu är denna helg över också! Nu är det bara 3 helger kvar! Eller inte äns 3 hela! På den tredje så startar jag min resemånad, galet! Så nu i helgen så åkte jag och Myrthe på våran sista roadtrip tillsammans! Det var lika roligt som vanligt men så tråkigt att det är vår sista här i staterna... Våra roadtrips har varit det mest roliga på hela året! Men när jag kommer hem till Sverige kommer jag alltid minnas våra roliga trips! Så vi åkte alltså upp till Redding och hikade, kollade på vattenfall, åkte till en Vulkan national park och bara njöt av en ledig helg! Var längde sedan nu jag hade en hel helg ledig så det njöt jag verkligen av! Kan inte beskriva alla fina ställen vi såg mer än att visa på bilder! Så här kommer lite bilder från helgen!

Likes

Comments

Ja vad ska jag säga.. Jag är fortfarande lika dålig på att blogga! Men det får ni leva med för snart kommer jag hem istället! Har jag sagt tidigare att jag vill hem haha? Nej men nu har nedräkningen börjat på riktigt och jag har mindre än en månad kvar! 27 dagar kvar! Om 27 dagar sitter jag på ett plan till Hawaii! Gud vad jag längtar ihjäl mig... Men ändå så går det inte riktigt att få in i hjärnan att efter mina resor i här I USA så ska jag hem, hem till Sverige. Det känns som jag ska på en lång semester och därefter komma tillbaka till mitt liv här i Amerika... Man kommer nog inte förtå förräns man står på Arlanda och får krama om sin familj igen, OVERKLIGT! Jag har nog inne i en deppperiod just nu men det vänds hela tiden! 27 dagar kvar som en au pair, jag kan göra detta även om allt känns tufft just nu! Jag lova mig själv att klara detta år och i mållinjen ska jag in!

Annars så är allt som vanligt här borta. Just nu är ungarna i skolan och jag har ett litet break innan jag ska hämta upp min minsting! I helgen så hade jag en ganska chill helg och var nog ganska deprimerad av uttråkighet tills igår då jag följde med en annan värdfamiljoch deras au pair och åkte och sköt vapen på en ranch! Askul!! Och nästa helg blir det min sista lilla roadtrip med Myrthe här i Kalifornien! Jätte tråkigt men är så taggad på helgen! Våra roadtrips har varit det bästa med hela året och jag kan inte förstå att detta blir vår sista.. Japp det är verkligen nedräkning på riktigt!

Likes

Comments

Har totall bloggtorka! Orkar eller känner inte för att blogga alls... Det är explosion i hjärnan och man känner och mår så olika hela tiden. Om 4 dagar är det exakt en månad kvar...en månad!! Har ju gått och längtat efter detta ett bra tag nu men kan inte sluta känna att jag inte vill lämna kalifornien...mina vänner, mina älskade killar och mitt liv här borta. Det är jätte jobbigt verkligen. Men på med det positiva nu och försök göra den sista månad det bästa du kan! Dock så pajade jag totallt min telefon igår så känner mig helt off from världen så det började bra! Perfekt innan resemånaden... Annars så har denna helgen flygit förbi som vanligt! Jobbade i lördags och idag söndag så jag har varit på Pumpkin chunkin med min värdfamilj och Ida! Rätt kul men vi blev rätt snabbt trötta och åkte tillbaka tillkära Danville och åt lunch och kollade lite i affärer! Skön söndag! Ny jobbvecka väntar imorgon!

Likes

Comments

Har kvalitetstid med mitt lilla troll! Vi gör teckningar till halloween eftersom här börjar man tidigt med alla högtider! Redan för en vecka sedan har vi börjar pynta huset med halloween dekorationer! Men kul är det dock att det går all in! Ska även gå trick or treat detta år vilket var år sedan så det ska bli lite kul att få se alla galna Amerikanare😄

Likes

Comments

Ja jag vet jag är helt värdelös på att uppdatera... Har kommit in i den perioden att jag bara räknar dagarna till min resemånad börjar! Jag är så klar med au pair man bara kan bli! Borde egentligen bara ta vara på tiden då jag bara har 1.5 månad kvar men jag känner mig verkligen klar och varje jobbdag känns så jobbig just nu... Nu vill jag inte göra detta inlägg till ett deppinlägg och klaga på livet. Har såklart gjort roliga saker också! Så fort jag är ledig på helgen och får umgås med kompisarna så ändras allt! Då skulle jag kunna stanna så mycket längre! Men resemånaden är nu nästan helt fixad! Alla hotellen är bokade och flygen så nu är det bara vad vi vill se och göra som måste fixas men det är ju det roliga! Ser så framemot att bli fri igen! Att få göra exakt vad JAG vill och inte behöva tänka på andras regler! Jag vet att jag kommer ångra mig när jag kommer hem. Då kommer jag säkert längta tillbaka så mycket, men hur jag känner just nu klarar jag inte vara en au pair längre. Kommer bli så otroligt jobbigt att säga hejdå till kompisarna man kommit så nära och det känns så hemskt och säga att man så gärna vill att mitt år ska vara över när jag egentligen bara vill vara klar med au pair livet, inte lämna dom.

Ska försöka tänka positivt och kämpa in i det sista! Jag älskar mina killar så mycket och jag vet att jag kommer sakna dom såååå mycket när jag kommer hem men det är för mycket just nu och jag vill inte känna så. Men har lite roliga saker planerat innan jag åker hem så nu välkomnar jag oktober, min sista hela månad! I mitten av november startar jag resemånaden!

Likes

Comments

Så här roliga är mina engelska klasser jag tar på kvällarna....längtar så mycket till min säng❤️ seg dag så kan inte vänta tills jag får hoppa i duschen och lägga mig i sängen och kolla PH! Bästa👍

Likes

Comments

Det är så mycket som pågår just nu med livet så har helt glömt bort att blogga och känner inte riktigt för det heller just nu! Väntar tills allt lugnat ner sig lite! Au pair livet med sina upp och ner gångar! Det är så med allt såklart men det är skillnad det här, hur känslorna förstärks hör borta och hur man ena sekunden kan man må så bra och i nästa vill man bara hem! Inte alltid lätt! Men jag hade en rolig helg med kimmy och Myrthe då de spenderade helgen här då min värdfamilj var borta under helgen! Hörs snart igen!

Min lilla gullunge❤️

Likes

Comments