Header

Har precis klickat hem denna produkt ifrån RedKen. Såg att malin hade lagt ut den på sin instagram och jag blev intresserad och undrade vad det var för produkt och då sa hon att det är som en proteinkräm för håret och jag kände att jag måste ha nya produkter till håret nu när jag har en ny frisyr! 😉 Bild får ni imorgon eller lite senare!


Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250 ml)

Som sagt har klickat hem den och jag hoppas att den är bra även för mitt hår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag och tjuter så blödig som jag är.. haha men låten är faktiskt sorglig så lyssna och titta på den GENAST!


Likes

Comments

Har ni hört den? Såååååå bra låt så jag tror att jag smäller av. Om ni inte har lyssnat på den så gör det då här nedanför!


Likes

Comments

Vad händer inte första dagen då? Jo jag bränner mig rejält! Men nu har det börjat att lägga sig mer och mer som tur är för vill sola imorgon så jag verkligen kan få någon färg.
Kan skriva mer imorgon för nu är jag så jäkla trött.. Hörs då!


Likes

Comments

Gick upp 03.30 imorse för att hinna med flyget till TURKIET ifrån Arlanda. Vi åkte upp till Stockholm igår eftermiddag ifrån Linköping och så sov vi på arlandia (SAS Radisson hotell) vid Arlanda där natten tills idag.
Vi lyfte vid 06.50 kanske och det var som beräknat och sedan tog turen 3.35h till Antalaya. Det var molnigt och kvavt när vi kom fram men sen blev det skönt.
Hoppas bara på fint väder imorgon så man kan få sola en heldag då jag kom till hotellet vid 14 idag.
Så som sagt hoppas på sol imorgon!😉Så var det när vi kom fram.

Likes

Comments

Vickan fyllde i torsdags så igår blev det riktig jävla röj hos henne med massa andra jävligt Goa människor. Drack lite förmycket gjorde jag även denna gång så mådde riktigt dåligt när jag kom hem men jag hade jävligt roligt kvällen lång så det var det verkligen värt! 😉 en kväll man inte kommer glömma.. Det som man kommer ihåg av den iaf! Haha
Det blev riktigt jävla drag påt så jag och bea kom inte hem till mig förrän vid 4.30 imorse och sen åkte hon ett tidigt tåg hem.Det blev bara en bild och det blev den här.. Ingen höjdare kanske men tänkte inte på att ta bilder igår!😉

Likes

Comments

Jag älskar att det är så ljust och fint ute så tidigt nu förtiden för då märker man verkligen att det snart är sommar.
Och ja påtal om något helt annat så är jag faktiskt vaken.. Kommer Aldrig att klara komma upp ur sängen om några timmar men det är bara att ta tag i kragen och verkligen ge sig faan på att görat så går det! Ska hinna med mycket på morgonen så hoppas att det går för sig.
Nu ska jag faktiskt sova, god natt peeps!


Likes

Comments

Vet ärligt talat inte vad jag gör uppe fortfarande men vad gör man när man har fastnat framför greys anatomy? Kollar på säsong 9 då flyg kraschen precis har hänt och mark håller på att dö nästan och det är lite flashbacks då han är med i deras liv. Usch det är så sorgligt och jag vet inte hur mycket jag har gråtit men man märker verkligen hur mycket bättre det var när han var med än vad det är nu efter.. Men ja måste dra mig till sängs snart just för att klockan ringer kl. 7 imorgonbitti för att jag ska göra balfrisyren på Jenny eftersom självaste balen är imorgon. Jag ska även titta på balen med Felicia och Beatrice men fårse om jag hinner ta en runda på stan imorgon men tror knappast det just för att jag ska hem emellan balen och när jag är klar med jennys frisyr!
Ska kolla vidare på greys nu så hörs imorgon.

Ciao


Likes

Comments

Har precis kollat på filmen BACHELORETTE och jag blev lite besviken på den just för jag trodde den skulle vara sååå mycket bättre än vad den var.. men det var lite spänning i den i alla fall  men det var precis om samma saker heeeela tiden så den blev rätt så tjatig. Men filmen går i alla fall att titta på för den var inte så tråkig så man somnar till den men den  duger som sagt. Den var lite små rolig ibland men den var inte så rolig som man vill att filmer ska vara men som sagt, små rolig.

Likes

Comments