weekend

FREDAG

Jobbade till 14 och sen for jag direkt hem för att fixa mig inför kvällens festligheter! Jag och några jobbarkompisar hade nämligen bestämt oss för att dra ihop en middag + utgång då jag och en annan tjej snart slutar! Blev iallafall en lyckad kväll och jag kommer verkligen sakna alla när jag slutar :(

Favvisar <3

LÖRDAG

Vaknade lite trött med tanke på fredagen så jag låg kvar och myste en stund i sängen innan jag gick upp och gjorde en god lördagsfrukost, smoothiebowl och kaffe <3 Kände sedan att jag ändå ville ut och röra på mig lite så jag bytte om och tog mig ut på en härlig PW! Mot eftermiddagen cyklade jag iväg för att kolla på min brorsas fotbollsmatch och på vägen hem stannade jag och mamma på stan för att handla med oss lite gott inför kvällen, sushi och godiiis!! Resten av kvällen bestod bara av mys i soffan framför tv:n!

YUUUUM <3

SÖNDAG

Vaknade utvilad efter 11 h sömn, åt en mumsig chokladgröt till frulle och bytte sen om till träningskläder och cyklade mot gymmet för ett tufft konditionspass på 10 km, känslan efter är oslagbar!! Resten av dagen har bestått av lite mathandling, mealprep inför kommande vecka (recept kommer) och söndagstacos till middag <3 Har nyss slagit mig ner i soffan och tänker bara mysa här resten av kvällen!

Hoppas verkligen ni alla haft en superhärlig helg så hörs vi!! PUSS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229