Dagens lista

Dagens humör

Känner mig glad idag! Ska snart cykla iväg till gymmet för ett träningspass vilket jag är taggad på, älskar att starta dagen med träning! Sen har jag även planer ikväll vilket ska bli kul!!

Bilder - Pinterest

Dagens borde

Borde börja fundera lite över packningen till Asien, kolla vad som behöver inhandlas osv! Jag och Anna har redan börjat spåna lite i packningen men tänker att jag ska kolla igenom lite packnings listor för mer inspiration!

Dagens frisyr

Just nu uppsatt men ska tvätta det senare inför ikväll!

Dagens smink

Osminkad nu under dagen men ikväll blir det min vanliga sminkning med bas, ögon och lite läppar!

Dagens outfit

Fortfarande pyjamas och strax blir det träningskläder! Ikväll blir det dock lite mer festliga kläder då jag ska iväg och fira en kompis som fyllt år!

Dagens planer

Nyss ätit en god frulle i sängen, smoothiebowl och iskaffe <3 Ska strax iväg och träna, är sugen på ett riktigt tufft pass så tror det blir intervaller + mage! Efter träningen stannar jag nog en snabbis på affären och handlar lite innan jag cyklar hem, duschar och äter lunch! Sen blir det nog bara att ta det lugnt innan jag börjar fixa mig inför kvällen och firandet!

Dagens materiella vill ha

Massa nya träningskläder och gärna ett flak med min favvo celsius!!

Dagens fundering

Massa inför resan!! Vi har fortfarande inte riktigt koll på vilka ställen vi vill besöka eller vilken rutt som blir bäst vilket jag känner lite stress över! Men vi ska planera mer till veckan och då ska en av våra kompisar som var och backpackade i Asien förra året hjälpa oss samt ge lite tips och så vilket känns bra!!

Dagens längtan

ASIEN SÅKLART!!!!

Ha en fin lördag allihopa, KRAM ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229