Alltså jag kan verkligen vara besatt av dessa bilder som skriker lite mer sommar med alla färger.
Jag spenderar som sagt min sommar hemma i Hälsingland. Var idag ute på lite äventyr när jag fick syn på detta fantastiska rapsfält som bara skrek gult. Jag var ju självklart tvungen att stanna och fota, typiskt mig haha.

Men hoppas ni haft en underbar dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att sommaren sakta men säkert kommer? Ja det må vara slutet av juni men inte mycket värme för det. Älskar hur färgglatt det blir på sommaren, hur allt blir så mycket härligare att titta på. Bruna ben, klänningar, knallblå himmel, sol.. hur härligt?

Likes

Comments

Everything

Tänkte dela med mig av en viktig tanke och ett par viktiga ord. Du väljer helt och hållet själv om du läser eller inte.


Vi alla känner någon.. du känner någon, jag känner någon och dom känner någon. Som jag sa, vi alla känner någon som har blivit utsatt, alla kanske inte är medveten om att dom känner någon.

Ska det verkligen behöva vara såhär? Ska det behöva vara såhär att var och en av oss ska känna någon som har blivit utsatt för våldtäkt.

Jag är rädd för att egentligen ens öppna munnen om sånna här ämnen.. varför? Jo tänk om jag säger något fel, säger något som trampar någon på tårna.. men vi måste öppna upp ögonen, så därför tänker iallafall jag öppna munnen och tala.. Ska man behöva vara rädd, dag som natt..Ska man behöva vara rädd att någon i sin närhet ska drabbas eller att man själv ska drabbas. Det är rent utsagt sjukt hur folk kan finna sig rätten till att förstöra någons liv pågrund av att dom inte kan hålla fingrarna i styr.
Samhället, det är inte jag och alla tjejer där ute som måste bära mer kläder, det är inte vi som måste lära oss hur vi INTE ska bli våldtagen.. vi är inte problemet. Det är männen, pojkarna, killarna.. ni som faktiskt våldtar, det är ni som ska lära er, det är ni som är problemet.. inse! Vad är det som försegår i era huvuden när ni finner er rätten att ge er på en tjej, att ge er på fast hon har sagt nej, varför?! Ett nej är ett nej, alltid.
Varför skriver jag om det här nu? Bra fråga, varför ska jag inte skriva om detta. Det här är ett problem, ett stort problem och jag tror inte att någon vill se någon i sin närhet eller någon överhuvudtaget bli utsatt för sånt här så därför måste vi öppna upp ögonen och faktiskt göra något. Sånt här ska inte ens behöva hända.
Sprid kärlek och bara kärlek, inget annat. Ett nej är ett nej, oavsett vad.
Massa kärlek.

Likes

Comments

Iphone bilder på dagens träningsoutfit.

Dagarna bara rinner iväg.. jag spenderar större delen av min tid i danssalen och då i träningskläder. Ibland kan det verkligen vara så svårt att hitta en snygg och bekväm träningsoutfit.. Ett tips är att sätta dit en egen liten tvist eller matcha!! Matcha överdelen med underdelen eller varför inte ha en nättröja under din andra tröja, kan bli en så snygg detalj. Våga testa för att göra en tråkig tränings outfit lite roligare.

Likes

Comments

Jag tillbringar större delen av min tid i en danssal framför en spegel... men lite "information" hur det kan vara och hur det är att vara dansare..
Har du någon gång tänkt dessa tankar;
"Att vara dansare är inget riktigt jobb, Ska du inte satsa på att bli något annat istället? Att dansa är lätt, det kan väl alla?"

Jag och många andra betalar enorma summor pengar för att nå vår dröm om att bli dansare. Genom det utsätter våran kropp för en hel del. Vi drabbas av sträckningar, muskelknutar och inflammationer pågrund av överansträngningar, listan kan göras lång. Men allt gör vi för att nå vårt mål. Vi betalar för att någon ska stå och säga åt oss att göra si och så, att vi gör fel eller rätt, att vi helt enkelt måste ändra på det ena och det andra, för att bli bra. Vi tränar från morgon till kväll. Tillbringar ca 8 timmar i danssalen varje dag. Du tror att det är över där? Nej, så är det inte. Utanför danssalen måste man stärka upp musklerna med ännu mer träning. Man stretchar för att få/ behålla flexibiliteten och styrkan.
Vi måste även äta massor av mat för att klara av allt det jag tidigare nämnt. Det tillkommer massor av tankar och planering om vad man ska äta. Äter jag rätt? Får jag i mig allt jag behöver? Är det här bra? Har jag ätit tillräckligt mycket?
Det är mycket man ska tänka på.
Skulle du fortfarande säga att dans är lätt?
Jag menar inget dåligt med dansvärlden då det är det här jag drömmer om varje dag. Det är det jag strävar efter. Det är det jag lägger ner all min energi och hjärta på.
Dansvärlden är helt sjuk men även helt fantastisk. Därför tycker jag det är viktigt att alla tänker till en gång till innan man öppnar munnen och väljer ord som "Att vara dansare är inget riktigt jobb" eller "att dansa är lätt" m.m. för det vi utsätter våra kroppar för är fan inte alltid mänskligt. Det är inte lätt, det är verkligen inte lätt. Man bygger sakta men säkert upp och stärker sin kropp för att kunna använda den till max, men samtidigt bryts den ner av allt slit.
Men det är det som är så fascinerande, att vi klarar av att göra något sånt här.
Det är det här jag drömmer om och det är rätt sjukt och fantastiskt när man väl tänker efter. Men det här är bara en sida av dansvärlden och jag kan bara tala utifrån mina egna ord.
Nästa gång du tänker säga att dansa är lätt, ställ dig själv frågan om du själv skulle klara av det. För skulle du klara av detta?

Likes

Comments

Tjenixen! här kommer några bilder ifrån när jag och Celine var ute och fotade lite samt tog en underbar brunch. Älskar när man lyxar till vardagen lite då och då men någon mysig lunch eller brunch, uppskattar det så. Ett starkt tips är att alla borde testa Moccos amerikanska pannkakor, så otroligt goda.. fast det vet väl alla redan? Haha.

Likes

Comments

Hur det har gått att blogga? Ja kanske inte som jag hade tänkt mig. Jag vill göra det jag gör fullt ut annars blir det liksom inte av att jag gör det överhuvudtaget. Ska verkligen försöka bli bättre på att ta bilder och uppdatera, lovar inget men ska göra mitt bästa.

Igår var det så otroligt kallt och då passade ju min fluffiga jacka perfekt. Jag piffade till det hela med en röd Céline Väska. Tycker det blir något extra när man vågar köra på en färgad jacka eller väska.

Likes

Comments

Sitter och drömmer mig bort till min alldeles egna lägenhet. En lägenhet som liksom är min egen, en lägenhet som jag får inreda helt själv och kan kalla för mitt hem.
Jag tycker vitt och guld är så otroligt snygga tillsammans, så stilrent och snyggt. Vitt och guld kan liksom aldrig bli fel.

Jag verkligen älskar att drömma mig bort till sånt jag drömmer om, som tillexempel en egen lägenhet. Samtidigt som jag älskar det hatar jag det också, för jag blir så frustrerad över att jag ännu inte har det.. men jag blir även taggad på att vilja jobba mig fram till det.
Det är okej att drömma, men att göra drömmarna till verklighet och till mål är mer än bara okej.

Bilderna är ifrån Pinterest.

Likes

Comments

Everything

Åkte in till stan för att möta upp Celine där vi sedan tog en middag på Riche. Deras köttbullar är bara så goda, att en sån enkel rätt kan bli till det lite lyxigar, älskar sånt.
Det är alltid så mysigt att mötas upp med Celine, varje möte blir aldrig det andra likt. En bra söndag helt enkelt. Kan starkt tipsa om att gå ut och ta en lite finare middag på en vanlig söndag, så mysigt.

Likes

Comments

Everything

Söndag andra advent, veckorna springer iväg och det går så fort, kanske lite för fort. Idag sprang jag ut på morgonkvisten för att fota lite. Tycker mornarna är så fina nu när solen lyser upp. Man får ta och ta vara på timmarna när det väl är ljust ute.
Måste bara säga att jag diggar dessa jeans ifrån Angelika Blicks kollektion ifrån Bikbok. Dom sitter där dom ska sitta och dom är så sköna. Dom är dom perfekta jeansen, rekommenderar dom starkt.

Likes

Comments