​Så himla skönt med helg. Cristoffer är ledig och man kan umgås ihop på dagarna. Igår var det verkligen full rulle hela dagen! Jag levererade lite produkter till kunder som handlat av mig och sen drog jag in till Skövde där en av mina kompisar bor för att umgås några timmar. Blev endel tjat att ta igen och jätte god panerad rödspätta med kall sås och smörstekta ärtor med potatis åt vi. En av mina favoriträtter. Så himla gott! Kul att äta andra mat med ibland, så man får lite ny inspiration. Speciellt när det gäller kryddor. 

På kvällen hade jag en visning av mina underbara aloe vera produkter med ett härligt gäng. Så himla roligt att så många vill hjälpa mig att komma igång. Ni är underbara! Så roligt att fler än jag är intresserade av naturens härliga produkter som är ekologiska och icke framtagna i djurtester!  Tveka inte om ni undrar något. Att fråga kostar inget och jag tar gärna reda på om jag inte vet svaret själv. Ska planera lite hur jag ska utveckla min butik i framtiden. Har även bokat in 2 marknader att stå på i vår. Spännande! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag har dagen bestått av lite morgon mys med hunden och frukost framför tv.n och kikat på lite serier. Sen drog jag ner till stan vid 12 då jag mötte upp min sambo och hans kompis för att äta på mings palace, Kina resturang som har buffé på vardagarna. Skönt att inte känna så mycket ångest över vad man äter nu. Utan att man tar tag i det när den lille är ute istället. Haha skyller bara på gravidmagen nu.

Kom hem för en stund sen och var då ute med hunden en sväng, sen gick vi ner till hönorna som var ute. Dom är inte så glada i massa snö men det gick an idag.

Likes

Comments


Alltså finns det något godare?? Äter det väl inte jätte ofta men man kan inte tröttna på det. Passade mitt matsug väldigt bra. Har dock sucktat efter en pizza egentligen. Det är det största suget jag haft dessa 8 månader hittills som gravid. Men känner mig duktig som kunde stå emot idag.

När den lille väl är ute så börjar all träning igen.. Ska bli så härligt. Hästarna bara väntar i hagen och dom vill nog lika mycket ut och rida som jag. Ska även köra forevers fit program så blir jag snart smal och stark igen 💪

Likes

Comments

God morgon.. Sitter och äter frukost ihop med ett avsnitt av shadowhunters. En ny serie jag börjat kolla på som började iår. Hittills har den varit så himla bra. 

Annars då.. Ska ner till stan en sväng senare och handla lite. Har tid hos tandläkaren med. Lika bra att få det gjort nu så snabbt som möjligt. 

Likes

Comments


Jag har sen en månad tillbaka börjat använda denna hudvårds serie. Det är den absolut bästa jag använt. Innan struntade jag i krämer och min hy var ständigt torr men det var för att jag hittade aldrig något som passade min hy. Ny är den len, ​mjuk och inte det minsta torr. Dessutom innehåller den Aloe Vera  💕

 Hudvårdsserien Sonya Skin Care Collection består av fem produkter som bygger på de senaste rönen inom avancerad hudvård. Varje enskild produkt innehåller förutom Aloe Vera Gel rikligt med ört- och fruktextrakt och andra ingredienser som är mjukgörande, fuktgivande, fuktighetsbevarande och vitaliserande. Tillsammans ger de din hy allt den behöver för rengöring, fukt och skydd/bevarande. Resultatet blir att du hjälper din hy att bevara sin lyster och fräschör längre. Produkterna har en fräsch doft och känns sköna på huden.

Produkterna i Sonya Skin Care Kit:
 
  • Sonya Aloe Purifying Cleanser
  • Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
  • Sonya Aloe Refreshing Toner
  • Sonya Aloe Balancing Cream
  • Sonya Aloe Nourishing Serum

 Finns att köpa här, http://myaloevera.se/emeliedahlgren/sv/shop


Likes

Comments

Imorse har jag bakat frallor. Skönt när man har mycket tid nu och kan göra sånt man inte hunnit innan. Frallorna är inte gjorda på något recept utan ur mitt egna huvud. Är jätte nöjd dom blev så luftiga och goda 💕

Likes

Comments

Idag har jag lagat fiskgratäng med kokt potatis till. Fisk är en av mina favoriträtter just nu. Går så smidigt och snabbt dessutom sköter det sig själv i ugnen.

I gratängen är det torsk, haricots verts och tomat med en gratängsås över. 

Likes

Comments


Idag anlände min nya snygga tröja 💕 Kommer bli mycket användande av den framöver.

Annars då. Dagarna rullar på. Bara tar det lugnt idag, kikat på vampire diaries på morgonen ihop med frullen. Får ju inte jobba sen en vecka tillbaka då jag bara har 4 veckor kvar till bf och jag har ett riskfyllt arbete. Jobbar som kock i vanliga fall och kände in i det sista hur ont jag hade i ryggen. 

Så dagarna går ut på att hitta andra sysselsättningar, varav forever hjälper mycket och ger mig mycket positivt på dagarna. 

Likes

Comments

Går du till jobbet med en lyckokänsla i magen med vetskapen att detta är vad du är född till att göra? Eller nöjer du dig med ett okej-jobb som i alla fall betalar för kost och logi?

De flesta av oss tillbringar större delen av vår vakna tid på jobbet. Vi umgås mer med våra kollegor än med vår egen familj. Ändå arbetar 80% av oss inte med det vi tycker mest om att göra. Många tycker att jobbet är okej, men inte mer. Andra gillar inte sitt jobb över huvud taget, utan tycker det är tråkigt och meningslöst. Men vad skiljer då dem som verkligen söker drömjobbet, och inte nöjer sig med mindre, från övriga 80% som harvar på i ekorrhjulet? Vad har dessa världsomvälvande personer gemensamt?

Bryt vanan
Många av oss traskar på av bara farten. Vi gör som vi alltid gjort, av trygghet eller för att vi inte ens tänker på att man skulle kunna göra på något annat sätt. Men att göra mer av samma sak kommer bara att ge samma resultat. Så välkomna förändring, välj stigen som inte är så upptrampad. Då börjar saker att hända.

Två saker får människor att inte försöka:

  • Att man säger till sig själv att man inte kan
  • Att andra säger till en att man inte kan

Men omöjligheterna sitter oftast i vårt eget huvud. När någon gör det ”omöjliga” och visar att det går, kommer fler att följa efter.

1. Bli expert på dig själv
Om du inte vet vad du söker kommer du aldrig att hitta det. Ingen kommer att göra det åt dig, du måste fundera ut det själv. Vi lär oss nya saker om oss själva varje dag. Vi kommer på vad vi tycker om, vad vi ogillar, vad vi är bra på och vad vi vill ha mer av i våra liv. Ofta sträcker vi oss efter saker som egentligen inte spelar någon roll för oss, bara för att någon annan sa att det var viktigt. Reflektera över vad som verkligen betyder något för dig.

Gör så här: Fundera på vilka dina unika styrkor är. Vad är det du älskar att göra, oavsett om du får betalt eller inte. Hitta jobbet som du inte kan leva utan.

2. Flytta fram dina gränser
När du identifierat vad som är viktigt för dig, vad som får dig att leva upp, då kan du ställa in kompassen och sträva efter det du faktiskt vill åstadkomma. Lär känna dina egna gränser och flytta dem.

Gör så här: Tänk på en person som du inspireras av. Säkert är det inte allt i den personens liv som sporrar dig, skriv ner det som specifikt peppar dig. Gör så varje gång du stöter på någon som inspirerar dig. Till slut har du en liten manual för vad framgång betyder för dig.

3. Omge dig med rätt människor
Det vi tror är omöjligt sitter oftast i vårt huvud. Om någon leder vägen och visar att det är möjligt, då kommer fler att följa.

Gör så här: Omge dig av passionerade människor. Motivationscoachen Jim Rohn har sagt: ”Du är ett medel av de fem personer du umgås mest med”. Du behöver inte ändra dina mål, bara omge dig med fantastiska människor som inspirerar och lyfter dig, och distansera dig från dem som trycker ner dig.

Ditt drömjobb kan finnas närmare än du tror.

Så himla bra text som kom ner i mitt nyhetsbrev idag från forever. Jag tror detta är så mycket vanligare än man tror. Jag kunde hitta mig själv i vissa punkter. Men det är det jag håller på att ta mig ur. Att ge mig själv en knuff och göra saker jag är rädd för, kommer göra mig starkare. Känner ni att ni har hittat erat drömjobb? ​

Likes

Comments

Nu är det söndag och helgen har bara rusat iväg. Igår var jag på möte på morgonen med forever teamet.. Gick igenom månaden som gått och den som kommer. Känns så skönt att man har så bra stöd från varandra för att kunna bygga upp sin verksamhet.. Är nöjd över min första månad  och nu riktar vi in oss på nästa 👌 

Efteråt var jag hos  syrran och visade upp mina produkter och berättade lite om sortimentet.. Så härligt.. Kul att träffa människor och försöka övervinna min rädsla, att prata inför folk. Men det går bättre. Ger mig själv en klapp på axeln. 

Idag blev det lite shopping i Jönköping och mat på jensens 💕 Så min helg känns lyckad. Hoppas eran varit det också. 

Förresten blev min hemsida klar igår så vill ni shoppa härliga produkter för eran hälsa eller kropp så kika in där. http://myaloevera.se/emeliedahlgren

Likes

Comments