Header

kämpade för att få de bra men endå blir de inte som man vill,håret skulle bli blått/turkost men istället blev de grönt, Fan. .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer hända en sak inom en snar framtid, visar vad när det är klart! 😈

Likes

Comments

Mår mycket bättre nu så nu blir de lite kort om Öland och lite bilder :)

Jag, Elin och Alice drog till Öland den 14:de för att campa på Möllstorps camping, sjukt härlig plats fick vi med mindre än 100 meter till toaletter duschar och kök, AWESOME.

De mest nämnvärda vi gjorde på Öland var att åka till Borgholms slott och glo där (mestadels av bilderna är därifrån.)

Vi hade det allmänt chill och sola och bada.

På Måndagen åkte vi hem igen och alla var vi väl nöjda med helgen.


I Torsdags hade jag och min pojke 1 månad och de firades med kinamat (mums!) och massa mys!

Nu Har pojken dragit till jobbet och jobbar sent i 2 veckor igen tyvärr men de ger mig mer tid att städa, spela och göra massa andra roliga grejer.

Nu ska jag hitta på nåt kul, hejdå.
Öland:

Likes

Comments

Har varit dålig på att uppdatera nu men är sjuk för tillfället så orkar inte riktigt, när ja orkar ska ja lägga upp lite bilder från när jag, Elin och Alice va på Öland.
kan säga att jag och älsklingen har 1 månad idag iallafall. bye

Likes

Comments

Imorgon åker jag och mina flickor till öland en sväng så idag har ja förberett med att tvätta och städa bilen,nu måste ja sova så att ja är pigg imorgon, natti! 😊


Likes

Comments

Är inte på humör idag men skriver nåt lite snabbt endå.
Idag är det måndag och pojken jobbar igen så jag sitter och glor film, senare kanske ja ska sminka mig och fixa håret för att va lite extra fin när min man kommer hem. ikväll ska jag och Christian handla och sen laga mat och jag ska baka lite, det är de som är planerat iallafall sen får vi se om de blir så eller inte, har inte sovit så bra dom senaste nätterna så är väldigt trött.
Nu ska jag byta film och hoppas på att ja hittar nåt bättre,bye.

Likes

Comments

godmorgon, klockan är nu 06:40 och de är snart dags för mig att gå upp och göra mig iordning för kalas, innan kalaset ska vi svänga förbi hemma hos mig så därför ska vi åka så tidigt.
hoppas alla får en bra dag, bye.

Likes

Comments

När man inte har något bättre för sig så virar man in sig i täcket och glor film,den här gången blir de pirates of the Caribbean- vid världens ände. 😄


Likes

Comments

godmorgon, har typ precis vaknat så tar mig en morgon cigg i väntan på att pojken ska vakna..

Idag händer samma sak som vanligt utom de att christian jobbar extra länge idag men får se om ja har mer fantasi idag än vad jag brukar ha. imorgon ska vi iväg på kalas så ska ta en dusch senare och fixa lite till imorgon, blir och spela och de som vanligt också den kanske man våldgästar pojken på jobbet lite senare 😈

Nu ska jag in och glo på tv, hörs kanske senare.

Likes

Comments

Går i taket på vissa människor ibland, skulle ju vilja sparka ut varenda jävel av den sorten ut ur landet. usch. #rageattack

Likes

Comments