Header

Hörni jag har börjat på min sleeve!!
Gjorde denna på ink bash i Stockholm vilket är en tatueringsmässa för ej som inte vet. Är supernöjd!

På dom två första bilderna så höll den fortfarande på att läka därav att den ser lite skum ut.
Och sista bilden är när den är helt färsk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så typiskt att när jag väl tar 2 dagar ledigt ifrån jobbet så ska det pissregna ute. Jätte kul.
Aja går ju inte att göra så mycket åt det, just nu är jag och Adam hemma hos David i garaget. Ska snart gå in och glo på en film, lika bra att passa på & göra det när de ändå är tråkigt väder.

Igår när jag kom hem ifrån jobbet hade världens bästa kille tvättat min bil och ställt in den i garaget. Och där får den stå tills det är fint väder igen haha!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Jag och Adam kom precis hem efter att ha varit iväg och ätit lite plocksallad, vi var absolut inte sugna på någon annan skräpmat så det fick bli sallad och frukt 😄

Nu sitter vi och kollar på Game of Thrones och jag ska snart hoppa in i en dusch och sen är det väll läggdags om en stund.

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och glor på Maria Wern som går få tvn ikväll. Har dock inte sett hela men det utav det jag jag sett så verkar den jätte bra!

Imorgon är det jobb igen för min del, men Adam och Hannes har semester och ska iväg ner till Halmstad och hämta en motor till Hannes😄
Skulle vara kul om jag hade kunnat följa med men ska ju somsagt jobba.

Men nu är det godnatt ifrån mig, ha det bäst allihop🤘🏼

Likes

Comments

Igår åkte jag och Adam på en fest i sörping, var superkul. Något som vad mindre kul kanske var att vi försökte åka till parkeringen men fastnar för bmwn är lite låg Hahah!! Men vi kom loss efter några människor som fick göra tyngd i bagaget och några lyfte och putta på framifrån😅

Vi får se vad som hittas på idag, det är ju fint väder. Men nu ska vi iallafall få i oss någonting att äta!

Likes

Comments

Jag får väldigt ofta frågor i stil med

" Hur fick du så långt hår"
"Har du alltid haft så långt hår"
"Hur håller du det så frisk"

Och egentligen så har jag inte gjort något speciellt med mitt hår, det växer bara onormalt snabbt och håller sig friskt. Jag klipper mig inte alls ofta, och när jag väl gör det så toppar jag bara håret hemma själv.
Men senast jag var hos frisören så passade vi på att klippa bort en ganska rejäl bit, men det är påväg att växa ut igen.

Sist jag mätte mitt hår ( innan jag klippte mig hos frisören) så var det 96 cm långt ifrån botten till den längsta delen utav håret. Alltså nästan en meter haha! Lägger in 2 bilder här på när det var så långt, dock var det förra året när jag var brunett.

​Såhär långt är det just nu, kanske lite orättvis bild då jag borde ha tagit en bild bakifrån.

​Denna hårolja är guld i mitt hår förresten!! Använder den varje gång efter duschen i handdukstorkat hår. Endast i toppar och längder! 

Likes

Comments

Har precis suttit och slängt ihop en ny header på några minuter, men jag blev faktiskt nöjd!!
Kul att variera lite så att det inte blir samma tråkiga utseende på bloggen hela tiden.

Idag är det fredag och äntligen helg, jag fick faktiskt sluta tidigt idag på jobbet så det var skönt. Och Adam kom precis hem efter att ha varit iväg hela dagen hos sin pappa så nu ska vi väll hitta på nånting kul.

Likes

Comments

Är det äntligen helg, ska bli så gött och bara ligga ute i solen och hoppas på att man kanske får någon mörkare ton på kroppen, eller kräfta som vanligt ;) för just nu är jag blekare än alla människor på jorden ungefär. Har tappat ALL färg som jag fick i Grekland. Har jätte dåligt pigment så när jag väl får lite färg och inte vistas i solen på några dagar så försvinner det med en gång, skit tråkigt :( men jaja, vad ska man göra.

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån en promenad med Adam, David och hundis Leja. Det är så fint när solen går ner😄

Annars idag så har jag jobbat och när jag kom hem så lagade vi lite mat och bara tog det lugnt, skönt det också!

Likes

Comments