Idag är det black friday och jag har inte handlat nåt! Btw! Jag har vart i Farsta centrum idag och gjort nya naglar, jag har fått lön och jag ska till mitt jobb och jobba snart! Det är en bra jävla dag helt enkelt!
Juste! Jag fick nytt jobb förra veckan! Jag jobbar nu på Actic gymmet, och jag älskar det, och jag älskar att träna så det här jobbet är perfekt för mig :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det vinter! Den riktiga snön som förmodligen kommer ligga kvar har kommit till Stockholm! Och jag blir så glad av det! Idag har jag vart ute med min systerdotter och lekt i snön och tagit en mysig promenad i skogen, en fantastisk dag!

Likes

Comments

Alltså jag älskar hösten! Men förstå mig rätt nu.. Nej jag tycker inte det är jätte kul att gå ute när det regnar och blåser obviously, men jag älskar höstmörkret när man då bara kan sitta inne i soffan med tända ljus, och jag älskar alla dessa färger på hösten! Men nu har första snön fallit över Stockholm, den är dock borta igen men den kommer väll tillbaka snart. Btw det får mig att inse att det är jul snart! Och jag är så taggad på att julpynta! Och jag skulle nästan bara vilja göra det nu! :p


(Min systerdotter på bilden)

Likes

Comments

Hej! Jag heter Emelie och är 19 år. Jag tog studenten nu till sommaren 2016. Btw som alla säkert vet så har det ju nyss vart halloween. Jag och en kusin bestämde oss ganska sent på kvällen att vi vill gå ut och festa och en halvtimma innan vi skulle åka så läste vi att nattklubben vi skulle till hade en halloweenfest! Så vi fick göra en snabb nödlösning och jag hade sminkat mig med en ganska fin festsminkning ändå och hade på mig en svart klänning, men från mina ögon fick min nödlösning bli att jag ritade svarta ådror eller rötter, jag vet inte.. Men om man får säga så själv så tycker jag att det blev rätt snyggt ändå!

Likes

Comments