Vaknade till att jag hade fått den här underbara bilden skickad, älskade utspring!

Godmorgoon!! Sitter på jobbet efter en minst sagt stressig morgon. Snoozade lite för länge så frukosten fick jag kasta i mig. Men nu sitter jag här på kontoret med en kopp te och försöker kurera mig från hostan som vägrar försvinna. Fick panik på den inatt så klunkade direkt från hostmedicinflaskan, vet inte om det blev något bättre egentligen men psykologiskt hjälpte det!

Dominikanska republiken<3 ge miig!

Igår kväll (precis som alla andra kvällar) fastnade jag i TUI's app ett tag och man blir ju inte lite sugen på att bara resa iväg nu. Dock går det ju inte med tanke på jobb och fotboll. Men tanken är ju att komma iväg på en resa i vinter. Det lutar främst mot Dominikanska republiken eller Jamaica, en sak som är säkert är att jag vill tillbaka till Karibien i alla fall.

Nu ska jag väl fortsätta jobba, hörs

Puss

Likes

Comments

4 snabba från kamerarullen<3 Klänning Ida Sjöstedt - adlink

Vilken dag, vill bara gör om den om och om igen! Mitt liv har den senaste veckan kretsat kring studenten, min egna men även mina vänners. Min student var den 14 juni alltså förra onsdagen, och den blev SÅ lyckad. Det var så jäkla roligt ända från den tidiga frukosten till mamma kom och hämtade mig mitt i natten. Det som inte riktigt blev som vi hade tänkt oss var vår kära "lastbil", som i själva verket mer såg ut som en större pick up för betesdjur.... Men även det löste sig med lite extra lakan och sprayfärg från Maxi (vi var och handlade på maxi 13.30 utspringet var vid 14.00), så jag måste erkänna att jag var ett nervvrak där ett tag..

Min studentmottagning hade jag på Krusenstiernska gården i Kalmar och det var supermysigt! Bara spendera tid med nära och kära några timmar, för att sedan bege mig mot Harrys där studentfesten ägde rum. Carl Deman skulle visst spela men honom såg jag inte en skymt av..

Hur som helst, summerar man dagen så är var verkligen allt toppen och jag är så tacksam för alla som ägnade sig tid åt mig!

Puss

Likes

Comments