Header

Kvällspasset bestod av att mörda benen och lite mage i form av brutalbänk. Jag tog inte ut mig riktigt så mycket som jag vet att jag kan men kommer säkert ha träningsvärk ändå, hehe. Tyvärr så tog jag inga bilder under själva passet men jag bjuder på lite bilder på en av mina nya hoodies, fullkomligt älskar den!!
Måste tacka mitt kära Portens Gym ännu en gång för de fina tröjorna och hjälpen jag får, sjukt kul att ni vill hjälpa mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i soffan och avnjuter en varm kopp te. Gick upp tidigt idag och körde ett cykelpass och lite styrka.
Det blev några basövningar. Ikväll väntar ett pass på gymet men först lite julklappsshopping med mina favoriter.
Ska se om jag kan ta några bilder på mina övningar jag kör på gymet sen.

Likes

Comments

När mina dagar är vanliga kommer bloggen inte vara så jätte uppdaterad. Eftersom jag använder denna blogg för att synas lite mer och visa hur jag tränar och utvecklas som människa och enduroförare kommer bloggen stå relativt tom det dagarna jag inte gör något särskilt. Typ som idag, idag kommer jag jobba från elva till nio. Och det är ju inte så intressant. Medans andra dagar när det är fullrulle får ni följa med igenom allt.
Annars kommer detta bara bli en tråkig vardagsblogg vilket jag inte vill. Men självklart kommer det komma vardags inlägg också. Fast inte lika ofta.

Likes

Comments

Då va denna morgon klar. Vakna vid halv åtta typ, och det första som gjordes va att cykla ett litet pass medans jag kolla på The little couple. Fullkomligt ÄLSKAR den serien!! Efter det va det dusch och frukost och nu är jag påväg till tandläkaren.

Solen lyser och det är minus fem. Känner på mig att detta kommer bli en grym dag! Och det bästa av allt är att jag ska åka till min prins idag, han är sjuk så ska ta lite extra hand om stackaren. Som jag längtar efter honom.

Likes

Comments

Innebandy hela helgen.
Japp ni läste rätt, väldigt lite motorsport denna helgen. Istället har min näst favoritsport stått på agendan!! Man saknar livet i en svettig hall lite alltså. Haha.
Tur att man har en syster och vänner som spelar så man får en ursäkt att åka till hallen

Likes

Comments

Dagens lunch är nu i min mage. Snart väntar en långpromenad och sedan ett träningspass.

Likes

Comments

Hej!
Varit på gymet nu. Hehe, klart man har det en fredag som denna!
Körde lite kondition och ett redigt benpass, lite skakig i bena är jag allt nu. Fick även en fin present från mitt kära gym/sponsor. (Är det en present om man vet att man ska få det och man vet exakt vad det är??) hehe, jaja. Får visa i ett senare inlägg, är iallafall helt kär!!
Nu väntar Thai och FIFA kväll med syster och Patte.

Likes

Comments

Hej!
Har ni någon gång funderat på vad ni vill göra med ert liv? Det har jag, BIG TIME. Just nu sitter jag på ett café i Göteborg med min andra hälft och pratar om framtiden, innebandy, skolor och enduron. När man nyligen tagit studenten och har hela livet framför sig så är det svårt. Vet att jag inte är ensam med detta. Men iallafall ni sitter vi här och diskuterar detta och försöker få någon klarhet. Tror ni att vi lyckas? Nja.. Inte direkt. Men mysigt har vi.

Likes

Comments