​Igår var vi och fiskade kräftor och idag sitter jag i en bil på väg till min farbrors bröllopsfest. Kommer nog bli bra de. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hallohalloj på er, ny vecka och jag har klarat mig igenom två dagar av skolan. Vi går nästan långa dagar varje dag så detta kommer bli en dryg höst men förhoppningsvis blir det bättre till våren. Hade min fösta körlektion idag med. Det gick bra och det känns skönt att ha kommit igång så nu får man väl hoppas att jag hinner klart någorlunda tills min födelsedag. 

Likes

Comments

Bild på kvällsmaten

Är ju dags för skola imorgon igen. De flesta i min klass började förra måndagen men då var ju jag utomlands och när jag väl kom hem har det varit begravning osv så imorgon blir min första dag på sista året. Har sån ångest över att börja igen men nu är det bara att stå ut några månader till.

Likes

Comments

Kom hem runt kl 9-10 igår kväll. Satt nästan hela resan på planet med dator och Photoshop så det gick ganska fort ändå. Var ju som tur lediga från skolan idag så skönt att slippa gå upp tidigt för man känner sig rätt sliten ändå. Får se vad som händer idag, ska vara med mina friends så mycket vet jag iallafall

Likes

Comments

Var ju som sagt på delfin sökande igår, tyvärr fick vi inte se några delfiner men istället såg vi valar. Galet vad stora de är! Men det var en mysig stund på havet i alla fall. Eftersom hela onsdagen går åt till hemresan så har vi bara en dag kvar nu. Vill verkligen inte lämna då allt varit så bra här, så har ju skolan börjat med.. men missar hela denna veckan så jag ska väl inte klaga. Nu ska jag sova för imorgon förmiddag ska vi på fiskspa, hört att det är ganska obehagligt men de märker jag la, pusshej

Likes

Comments

  • resor

Likes

Comments

Vårt hotell

poolen/utisikten från balkongen

Asså det är så fint här, skulle kunna stanna bra mycket längre än bara en vecka. Hotellet är också väldigt fint, fräscht och snyggt. Idag var vår första riktiga heldag med sol, för vädret igår sög så jag hoppas verkligen detta bra håller i sig. På söndag så ska vi på delfinjakt med båt så hoppas verkligen vi får se några, vore så himla kul. Annars är det väl ok att bara åka båt med och göra något annat.

  • resor

Likes

Comments

Landade hela idag och hotellet har verkligen varit över förväntan. Jättefint, god mat och goda drinkar! Har varit mulet idag men ändå galet varmt så vi har hunnit med att bada både i poolen och havet. Nu på kvällen så kom det ett rejält åskväder (älskar de, så mys) men nu står det att de ska regna hela dagen imorgon så får väl se vad vi hittar på isåfall, nu ska jag sova efter knappa 1,5 timmars sömn de senaste dygnet... Kram

  • resor

Likes

Comments

Har hållit på med att packa hela dagen, lite målar pauser bara. Imorgon flyger jag och Azad till värmen. Som jag längtat speciellt efter denna sommaren. Jag hoppas det blir bra men jag har inte hört så gott om internetet på hotellet så vi får helt enkelt se när vi hörs nästa gång!

Likes

Comments