gammal bild

Som ni kanske har märkt så kommer inte mina inlägg upp på bloglovin, vilket gör mig riktigt irriterad. Så om ni vet vad jag gör fel plz tell meee. Ah ni som läser från bloglovin lär ju inte se de här men jaja.... Jag jobbar på det iaf! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

finaste älskling. 


Likes

CommentsSitter just nu på Landvetter och väntar på mormor och morfar som snart landar efter en veckas solsemester, inte alls avis eller så... Älska känslan när man kommer in här och ska åka någon stans!! Men inte denna gången... Hoppas de blir något härligt i sommar.

Likes

Comments

bilder från klipporna

Hade en bra dag igår, var super varmt och skönt där uppe, och ännu bättre är det att de ser ut att bli lika fint idag! Så härligt. Blir helt till mig av detta vädret haha. Har sån extrem längtan till Varberg nu med... sommar <3  

Likes

CommentsHade en super mysig dag igår med de närmaste!! Satt på klipporna och gottade oss och sen vidare hem för att grilla och hängde på altanen hela kvällen, sån sommar känsla!! Hade kameran med igår så kommer mer bilder sen :)

Likes

Comments


Ääääntligen har mina älsklingar kommit!!! Tog ca två månader men ååååh vad de va värt de!!! 

Likes

Comments


Kom hem sent igår från en helt okej helg i Stockholm!! Shoppade lite först när vi kom upp på lördagen sedan gick vi till hotellrummet och åt samt fixade oss innan vi åkte ut till tele2 arena och avicii. Var lite stelt i början då de var rätt tomt där vi satt men det slutade med att vi smet ned på dansgolvet där de var bra mycket bättre!! Shoppade sedan lite igår med innan vi hoppade på tåget hem. Har jätte dåligt med bilder tyvärr men kommer upp lite från konserten med! Idag var det skola som vanligt, klickade även hem två saker idag som förhoppningsvis kommer innan veckas slut men det märker ni! Kram

Likes

Comments