1. Min mobil, använder varje dag, kollar twitter, bloggar, instagram, spelar spel. Ah lite sånt. Klart jag inte menar att jag skulle dö om jag blev av med min mobil om de va krig eller något sånt haha men hoppas ni fattar.
2. Min kamera, min fina Canon <3 livet hade varit tråkigt utan den. Älskar ta kort det är sååå kul

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

detta va vad som var i paketet. två armband från miniinthebox. 

Likes

Comments

Köket vill jag ha vitt. Vitt,vitt oså lite mer vitt. Det ser så fräscht ut. Tror jag vill ha lite mer åt det morderna hållet än som bilden längst ned till höger med lite "gammaldags" luckor ahja ni fattar kanske. Stort kök med, så det inte blir trångt. Och garanterat en köks ö där jag kan sitta och chilla medans Azad lagar mat haha. 
SÅ KLAAART att jag vill ha en stor walk in closet??! Vem vill inte haha. Den ska vara ljus, silvrig. Ojojoj vad mycket kläder jag ska ha där. En fotölj med, som jag kan sitta i och bara kolla. 
Jag vill ha ett stor badrum, i stilen ovan. Och badkaret ned till vänster vore as najs. Tänk hoppa i där på vintermorgarna och spana ut i ett snölandskap. Men dör vad underbart. 
Något jag mer vill ha är en asnajs trappa. De på bilderna var väl inte jätte speciella men hittade ingen bra. Men en låååång fin trappa ska jag ha. Och en matsal med högt i tak och en kristallkrona. 
japp det var de!
 

Likes

Comments

tröja marine // byxor crocker // skor vet jag inte
äntligen vårväder!! åh det har varit så fint ute idag + att jag kan äntligen börja använa alla tygskor! Hade sovmorgon till 12 med, vilket var väldigt härligt. Ska iväg och träna snart och sen hem och plugga lite då jag har ekonomiprov imorgon. Hade visst tyskaprov på torsdag med så får väl kolla det lite med, så det är som vanligt här. Har väntat i ca: 2 månader på ett par "egendesignade" nike med som förhoppningsvis kommer i veckan, ah det märker ni! kram

Likes

Comments

Kika in snare igen för att se mer

Likes

Comments

tröja hunkydory // linne gina // byxor cubus // skärp tessie 

Likes

Comments


Var i Borås och gick runt lite igår och sen kollade bio med Matilda. Supermyyys :) Tittade på robocop med Joel Kinnaman, den var mycket bättre än jag trodde och hoppas det kommer en tvåa!! Såg Niklas från ph med :P, haha han gick förbi oss och både jag och matilda tänkte bara 'oj vad han var lik Niklas' sen när vi kollade hans instagram så såg vi att han var där nere så det var ju lite kul :) synd bara att han gick så fort haha.... Har varit på kalas hela kvällen. Ska nog hem snart, har någon match imorgon. Lite nervös var ett tag sen?? Waaah

Likes

Comments

Fick detta fina nagellacket av Ida. Har spanat på det länge men glömt av det varje gång jag varit iväg. Tycker det tecker så bra med glittret. Loveee 
 

Likes

Comments


När jag och Azad satt och åt 'alla<3dag' middag så sa han 'är det tråkigt att det är dagen är slut nu?' Och innan jag ens han svara så tog han upp en till present. Fick roséguld hjärtat. Har velat ha ett sånt länge nu och blev super glad:)) slutade redan vid halv 1 idag och imorgon är det studiedag så känns underbart med helg! Har även skickat in en komplettering och gjort prov är så underbart att ha de gjort! :) 

Likes

Comments

Sutit och kollat en stund nu och satt ihop massa collage på lite hur jag vill att mitt framtida hus ska se ut. För det första så ska det vara stort. Enormt hehe. Med en fin pool utanför och mycket lampor som lyser upp i små och stora träd runt omkring. Vitt eller i mörkträfärg eller blanda det kanske? 
Jag vill ha ett mörkt tv/vardagsrum, med en brasa och inte för stort, utan litet och mysigt. En fin soffa med massa mjuka mysiga kuddar, och smålampor med svaga ljus, och en stor Tv haha lite som en hemmabio. 
Jag tror jag vill ha ett lite mörkare sovrum som på första bilden. Vita sovrum är jätte fina men jag tycker det känns lite stelt. Skulle dock inte tacka nej till de stora fönstrerna på de andra bilderna. Förhoppningsvis med en jättefin utsikt. och en brasa där med. 

Likes

Comments