Hittade yttligare en 'gammal' bild från höstast, vad tycker ni? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hittade denna bilden när jag kollade runt lite, min gosiga myskofta. Många tycker säkert den ser ut som ett hus men den är så gosig! Köpte den på h&m för något år sen, använder den inte riktigt lika mycket längre precis men ibland så! Har inget att blogga om, tar inga bilder, eller något! Längtar så mycket till sommaren då jag kan ta mer bilder och blogga betydligt bättre! 

Likes

Comments

t
Gjorde smootie till mamma och syster och mig nyss! gottiii, 
1. Tog blåbär & Hallon (så mycket som jag ville) 2. I med lite mjölk, 3. I med yoghurt, 4. Mixra allt, klart! 

Likes

Comments

Är hos Sophia och vi ska sova nu, tog fina bilder ikväll som kommer upp på bloggen imorgon, ni är bäst

Likes

Comments

Här kommer jag spendera min eftermiddag/kväll. So nplugg och lite granatäpple. Samma visa varje gång, pluggar dagen innan. Men känner mig rätt säker annars får jag imrovisera lite. Är så sjukt glad för att det är fredag imorgon, ÄNTLIGEN. förlåt för den dåliga uppdateringen denna veckan men har inte haft något vettigt att blogga om. Så grymt kul att se att det ändå över 50 personer som är inne dagligen och kollar ändå, Kärlek till er!
 
 

Likes

Comments

Sitter och ska plugga snart, men orkar inte.. Denna veckan är sååå seg! Tror det är för att jag längtar så till helgen! På fredag ska jag Terese och azad laga taco och ta det lugnt, på lördag ska jag och terese till Sophia och äta god mat och på söndag ska jag åka pulka i backen. Gjorde det i söndags och det var så grymt kul!

Likes

Comments

bild 1 - Satt hemma och vek pappershjärtan, bild 2 - glad emelie pga att det var helg, bild 3 - hallonpannacotta som jag och azad åt, bild 4 - mcflurry smartis påvägen hem från gbg, bild 5 - en god vitamin well, bild 6 - på väg hem från göteborg!

Likes

Comments

Hittade detta skärp blandannat i Göteborg idag, tyckte det var lite kul att det hette 'best emilie' så tog kort på det. Har länge tänkt köpa det så de var på tiden att jag gjorde det nu. 
Hittade även en skinnjacka som Azad köpte den till mig innan jag ens kommit ut ur omklädningsrummet haha, bästa du!! Trodde inte jag skulle hitta något men är riktigt nöjd nu. 
 

Likes

Comments

Idag har jag och azad varit tillsammans i 7 månader! Eller ah, igår. (18/1) vi har varit hemma tagit de lugnt, åkt till Viktoria i nitta med hennes upphittade mobil som tereSe och Sophia var duktiga och hittade! Hon blev riktigt glad men det kan man förstå efter att den legat nästan 10 timmar under snön... Imorgon ska jag och azad till göteborg, ska inte ha något speciellt, ett skärp bara. :)

Likes

Comments