Titta i döda vinkeln

Tjenixen! Jag och Anders är precis hemkomna efter några timmar i Skövde. 🥰 Vi skulle möta upp min mamma plus 2 minsta syskon vid Sjötorpasjön strax efter lunch. När vi kom dit så var mormor o morfar där oxå för att överraska, vilken rolig surprise! 🤩Tog mig ett dopp i sjön, men jag är lite utav en badkruka eller så är jag bara känslig för de kalla vattnet? 🤔 Men matkoma av all fika fick vi iallafall!

Sitter i soffan nu och dricker lite kaffe. Man blir rätt trött i solen faktiskt hehe. 🙈 Stannade till på Växthuset i Skövde innan hemgång. Ny rolig växtaffär som är helt i min smak! 🤩 Så läskigt bara, för när jag skulle svänga in på parkeringen där så missade jag att titta i "döda vinkeln" så var jättenära att krascha med en cyklist. Fy, får så dåligt samvete av sånt, men jag vet att det är sånt som händer..

Om en liten stund kommer en tjej och hämtar en monstera variegata stickling som jag la ut till försäljning för ett tag sen. Så skönt att bli av med det så man får plats med lite nytt hehe. PUSS

Gillar

Kommentarer