Tack 2019 del 3

September

September månad började i Turkiet, men vi kom hem den 2 september. A överraskade mig med en planteringsbänk när vi kom hem. //Denna månaden skrev jag även på anställningsavtal och uppsägningspapper för jag fick reda på att jag fått den här tjänsten.

Jag och A var tyvärr på begravning. Min första begravning på många många år. // Ett besök till Ullared med Anders och Annie för att shoppa julklappar blev det också.

Oktober

Höstkänslorna började komma på riktigt så sommarblommorna slängdes och vi planterade ljung istället som är en riktigt höstig blomma. // Vi bytte även soffbord, denna kabeltrumman har vi fortfarande kvar men vi är inte riktigt nöjda haha. Aja, duger så länge.

Här köpte jag mitt första hudvårdskit från Rituals. Jag använder de fortfarande och jag ÄLSKAR det. // Under denna perioden var jag även väldigt stressad och nervös inför mitt nya jobb trots att det var 1-2 månader kvar tills start. Jag försökte ta det lugnt och sansat men jag var stressad heeela tiden haha. Stackars A, han blev ganska påverkad.

November

Hur mysigt är det inte att gå till minneslunden på alla helgona och tända ett ljus? // Kolla den goda mackan jag åt med @juliasef .

Jag och A var i Göteborg med mormor och morfar under en dag. Åt supergod thaimat på Andra Långgatan och hälsade på min morbror och hans fru. // Jag vann en facebooktävling, blev så himla glad!

Bild från kalas hos A's mormor den 11 november. // Vi avslutade november med att göra kransar hemma hos A's föräldrar.

December

Första advent, det var då julgranen åkte upp. Lika härlig känsla varje år när man får sätta upp kära granen.

December månad och äntligen dags för nytt jobb och nya utmaningar. Blev avtackad på mitt gamla jobb, vi var på Cyrano då. Deras pizzor är såååå goda. // Det var ÄNTLIGEN dags för oss att få nya tapeter hemma wihooo.

Vi var på middag hos Annie och André. Vi spelade julklappsleken med dom och vi fick med oss en jättefin filt hem bland annat. // Julafton spenderades hos A's systers familj.

Detta var mitt 2019 och det har varit helt fantastiskt.Hoppas att DITT år har varit minst lika bra. Gott nytt år till dig som läser detta. Drick lugnt ikväll och var rädda om varandra.

Gillar

Kommentarer