Svårlagen helg

I fredags var jag ledig, denna helgen blev det långhelg. Städade mestadels under dagen, framåt kvällen kom Fredrik. Vi hade köpt lite clementiner, pepparkakor, julmust och skumtomtar och skulle se "Tomten är far till alla barnen" men den hackade bara. David dök upp efter en stund. Senare på kvällen kom mina vänner Pontus, Anton och Carl hit och vi drack vin ihop allesammans! Så roligt gäng!

David sov över och jag vaknade upp bakis med helvetets migrän på lördagsmorgonen... Skulle på kalas för min lillebror i Skövde kl 15, åkte med David dit. Efter några timmar kom David och hämtade upp mig igen och vi åkte mot Lidköping. Beställde pizza och sen kom Fredrik och plockade upp oss för vi skulle åka till Annie som flyttat till en jättefin lägenhet i Falköping. Kom hem sent och David sov över en natt till.

Idag då? Vi började dagen framför Prison Break. Åkte till Änghagen för att småhandla på Ö&B, slutade med att vi gick in i varenda affär och kikade. Tog en promenad vid Piren samt strandpromenaden. När vi kom tillbaka hem till mig så stod Fredrik utanför dörren. Vi har umgåtts med honom några timmar och nu har båda åkt hem och jag sitter i soffan framför Prison Break (som vanligt). Imorgon återgår jag till verkligheten. Ser verkligen inte framemot en veckas jobb. Det är bara att härda ut.

Ni får ha det bäst! talktoyoulaterpeeps

Gillar

Kommentarer