Sol, bad & ekotipset

Vilken fantastisk dag detta har varit. Vädret har varit strålande. 🌞 Hur mår ni? Här är det bara bra. Vår lediga helg börjar lida mot sitt slut. Tidigare idag så mötte vi upp A's föräldrar i Källby för att bada. Hemma var det sjukt varmt men i källby blåste det en del. Kände på vattnet men det var inte alls skönt haha. Sist vi var i Källby så var det sjukt skönt i vattnet. Men vi satt iallafall några timmar i varsin solstol och hade det gött.

När vi kom hem så var det väldigt varmt men ändå lite fläktigt. Slängde ihop lite mat, kycklinggryta. 🤩 Våra vänner Annie och Fredrik kom sen och hälsade på. I 3 timmar satt vi på vår baksida, spelade Skipbo, fikade, pratade... Så mysig kväll! 🥰 Nu åkte dom precis och vi har satt oss vid teven. Det blir nog dejta sängen snart för jag sov sjukt dåligt inatt så borde ju somna fort idag. En AC vore ju verkligen inte fel!! Så glad dock att vi köpte en pelarfläkt med timerfunktion och nattläge osv förra sommaren, utan den hade vi verkligen inte kunnat sova på natten... 😴 Ni får ha det så bra!

Förövrigt, har ni kikat in ekotipset på Instagram? A's syster tipsade mig om det idag. Riktigt intressant faktiskt!! Tänk, många har massor av olika rengöringsmedel. En spray hit och en spray dit. Visst är det mycket smartare att använda en rengöringsprodukt till allt? Plus det blir billigare oxå, mer ekologiskt i längden. 😃 Idag har vi iallafall blandat ihop detta "mirakelmedel" som ekotipset tipsar om, innehållandes diskmedel, vatten och ättika. Spännande och se om det funkar, men det funkade fint till vår spegel iallafall som jag rengjorde förut. Ekotipset, tips!!

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh älskar ekotipset från Instagram! Testade på mirakelsprayet förra veckan och blev sjukt imponerad faktiskt 😃
nouw.com/mammatillthea
emelieantonsson
emelieantonsson,
Ja verkligen, jag också!! Förutom ättikalukten haha🙈😃
nouw.com/emelieantonsson