Sjuker tös

Känns som jag mer eller mindre har snytit ur min hjärna. Hela huvudet dunkar och min näsa är igentäppt. Kanske är dags för förkylning? De flesta i min närhet har varit förkylda men jag klarade mig tills nu.

I alla fall, jobbade på daglig verksamhet onsdag, torsdag och fredag. En ny arbetsplats för mig som jag stormtrivs på redan! Kände i och för sig de flesta brukarna eftersom jag jobbar på många olika gruppbostäder redan. Redan igår på jobbet kände jag att jag inte mådde så bra så när jag slutat åkte jag hem och sov 3-4 timmar. När jag sedan vaknade så kände jag att jag var tvungen att hitta på något, annars skulle det varit omöjligt att somna på natten sen igen. Jocce frågade mig om jag ville komma på en liten fest, så det gjorde jag. Först hos hans kompis Linus, sen åkte vi vidare till en annan av hans kompisar som heter Fredrik. Vi drog vidare till Pitchers och dansade för fulla muggar, och sen runt två på natten gick jag och Jocce hem till mig.

Vi var sååå sega upp imorses, klockan var 13.30 när vi gick upp. Gick och hämtade min bil som stod på andra sidan stan, men halvvägs dit hämtade Jocces bror upp oss. Hämtade min bil, Jocce gick hem och jag köpte schampo och balsam på Ö&B. Drog en sväng till Mishell där även Marielle var. Åkte hem, bytte sängkläder, handlade mat, lagade mat, dammsög, tvättade håret och diskade massa disk. Allt detta med ett dunkande huvud - man orkar mer än man tror! Nu ligger jag dock i soffan och funderar på vad jag ska se på eller om jag ska sova. ttyl

Gillar

Kommentarer