Regnig semestertripp

Hallå på er! I måndags åkte jag och A till Falkenberg och checkade in på ett Bed&breakfast. Kolla utsikten från vårt rum, fri tillgång till poolen hade vi men det var iskallt i den haha. ☹️ Det regnade när vi kom dit, klockan var bara 14 när vi kom fram så det fick bli en tur till Ullared som låg 25 km bort bara. Kändes väldigt osmart att åka dit i coronatider, men det var ändå behövligt att åka dit. Det bästa med ullared är deras behåar. Bästa behåarna för större bröst finns på Ullared. Har några behåar från Cubus oxå men de är verkligen inte lika sköna och bra. På Ullared köpte vi bland annat matskål till Leo, behåar, kalsonger, regnjacka, en liten kylväska, några krukor och vi trodde vi hade lagt ner ett sällskapsspel i kundvagnen men jag råkade lägga det i fel vagn...

På tisdagen var det åter regn. Vi åkte till Svedinos bil- och flygmuseum som låg en bit utanför Falkenberg. A har ju stort bilintresse så han var riktigt fascinerad, jag hängde mest på i bakgrunden. 😉 Vi åkte in till Falkenberg centrum och kikade men det regnade så mycket så det var bara onice. Vi satte oss på en restaurang och var genomblöta, beställde in en god högrevsburgare.

Vi var tillbaka på Bed&breakfast runt 14 tiden. Vi båda var rätt trötta så vi slocknade i 2 timmar ungefär, så skönt!! Framåt kvällen åkte vi tillbaka till Ullared. Mest för att ha något att göra men även för att vi hade lagt sällskapsspelet i fel kundvagn. 😂 Vi har så dåligt med sällskapsspel hemma, så på Ullared köpte vi med Alfapet och Med andra ord. Riktigt roliga sällskapsspel om ni frågar mig! Med i kundvagnen åkte en fleecetröja till mig, sovmask, badbyxor och lite annat smått och gott. Hur kommer man ens ihåg allt man köpt? 😂 Allt som allt så handlade vi för 3200:- på Ullared. 

Idag är det onsdag och vi valde att åka hem idag. Egentligen skulle vi åkt hem imorgon men vädret gör så himla mycket. Tanken med Falkenberg var egentligen Skrea strand, den ska va så himla fin! Men vem vill ligga på stranden när det regnar och blåser? 😂 Superskönt att komma hem idag dock. På hemvägen stannade vi på Brändmarks i Borås. En växtaffär men lite roligare utbud mot vad man hittar i Lidköping. Beställde min monstera variegata därifrån i februari. Idag köpte jag med mig denna fina Scindapsus Pictus. Det släktet ÄLSKAR jag. Har 3 andra SP hemma men inte just Silvery Ann som detta är.

Jag är väldigt glad att vi åkte hem idag iallafall. När vi kom hem så fick jag såna jävla kramper i magen, så klart är det mensvärk haha. Nu är det 1,5 vecka kvar på semestern. Jag längtar sååå mycket efter mitt jobb haha!! Arbetsnarkoman. 😉 PUSS

Gillar

Kommentarer