Pensé i blomlåda

Tjenixen! Tisdag den 28 maj 2019 och vädret är fullkomligt upp och ner fortfarande. Ena stunden är det riktigt varmt och i andra stunden blåser det iskallt. Morgonen började inte så bra. Alarmet skulle ringa 6.15 men jag vaknade 6.00 av att en grävmaskin höll på ute på vår åker. En grävmaskin 6.00?!?! Den lät riktigt högt, hade jag haft sovmorgon idag så hade jag blivit riktigt arg. Stackars Anders som sa att han legat och lyssnat på den fram till 9-tiden, haha!

När jag slutat jobbet så mötte jag upp Anders på Ica för att storhandla. Så underskattat med fullt kylskåp. ❤️ Vi startade grillen så fort vi kom hem, vi åt flintastek med hemmagjord klyftpotatis och djävulsås. Anders fick för sig att vi skulle flytta vår blomlåda till baksidan eftersom vi har mer sol där, så vi har även planterat om i den för att våra andra blommor dog pga A råkade spruta ner dom med bilschampo. För några veckor sen frösådde jag penséer så några små sticklingar planterade jag nu om i blomlådan. Hoppas de växer upp och blir riktigt fina!

Vi hann med en skön promenad också efter maten och ligger nu i varsin del av soffan. Jag överväger att lägga mig i sängen, är så trött nu. Ska bli så skönt med sovmorgon imorgon, om inte den där dunder- och brakmaskinen väcker oss igen. pussss

Gillar

Kommentarer