När lönen kommer

I torsdags när vi var lediga så var vi i stan på flera ärenden. Ni vet när lönen äntligen kommer in på kontot och man äntligen kan börja handla lite igen? Ja så var det. Vi var ute efter en växthylla till trädgården så det fick följa med hem. Tror det blir jättefint om nån månad när blommorna kan börja stå ute på den hyllan. Vi åt även middag hos mormor och morfar denna dag.

Vår soffa här hemma har några år på nacken och har under åren blivit ganska fläckig så A har pratat om i flera månader nu att han vill köpa ny soffa. I samband med våra ärenden passade vi på att gå in på Mio och kolla lite. Vi hittade en soffa vi båda gillade, riktigt bekväm också. A var snabb och ville gärna beställa hem soffan med en gång medan jag sa att vi nästan behöver och mäta först. Och jag hade rätt, den är lite för stor för vårt vardagsrum. Vi får kolla vidare.

Fredagen började med ett lunchmöte med mina kollegor. Så mysigt att träffa dom, bästa gänget.❤️ Hann sedan hem en snabbis innan jag skulle iväg och jobba journatt. Denna gång tog jag inte med egna arbetskläder, jag lånade vikariekläder. Snygg? Haha jag skämdes, men ibland får man bjuda på sig själv.

Anders och jag jobbade exakt samma tid så när jag gick av journatten kl 13.00 igår så åkte jag till Gloriosa och köpte blomma + choklad till Anders syster som fyllde år. A skickade iväg mig att handla eftersom jag ändå jobbar i stan. På kalaset bjöds det på smörgåstårta.😚

Nu är söndagen här och vi ska iväg och jobba kväll idag. pussss

  • Allmänt
  • Nära Måns Tolsvägen -, Lidköping

Gillar

Kommentarer