Midsommarhelgen är över

Fredag // Lördag // Söndag

Ni anar inte hur stressad och nervös jag har varit inför midsommar. Jag och Jimmy visste inte vad vi skulle göra, han ville festa och jag ville inte. Min socialfobi tar över ibland. Fick magkatarr i början av veckan på grund av oron över midsommar. Jag visste att jag skulle jobba 8-17 på midsommarafton, men efter det då? Usch, jag klarade inte av det. Efter jobbet i fredags cyklade jag hem, duschade, sminkade mig och sen åkte jag och J iväg till hans kompis Aron som bor i Råda. Där var det en till tjej och ca 12 killar. Kvällen blev riktigt bra med kubb, grillning, olika frågequiz och sen 01.40 på natten kom taxi och körde oss hem. Hela kvällen blev superbra vilket är skönt med tanke på att jag har varit nervös hela veckan. Har man varit nervös och orolig en hel vecka så blir det bara ännu jobbigare om kvällen inte är så lyckad.

I lördags kollade jag och Jimmy på Continuum i några timmar innan vi bestämde oss för att ta ströget upp på Kinnekulle. Så himla fin natur där uppe! På kvällen var vi hos hans mamma och åt grillat, såå gott!

Idag har regnet hällt ner. Blev till och med översvämning på Framnäs Köpcentrum här i Lisch. Jag tjatade på J att jag var sugen på tacos, så efter många om och men så blev det tacos till lunch. Har inte ätit tacos på 1 månad ungefär så jag tyckte det var dags. Jag gick hem från J vid 17.30 och drog strax efter det till gymmet för 1 timme på bandet. Mishell är utomlands så min motivation till att träna själv ligger på botten, så blev endast kondition idag. Pratar skype med en vän nu och ska sova om någon timme. Imorgon blir det träning och sedan jobb. P&K

Gillar

Kommentarer