hur mår jag egentligen?

Hej på er och hej torsdag! Igår vaknade vi upp till massa snö men nu har det mesta smält bort. Tack och lov! Snö vill vi ju inte ha nu, eller?😉 Jag ska jobba journatt idag så börjar inte förrän kl 16. Slutar 10.00 imorgon. Imorgon fyller jag år! Tänkte handla så fort jag slutat jobbet. Handla inför helgen. 😏 Sen sova några timmar på soffan och sen kommer ev Angelica och Claes hit på tacos. Hoppas.🙏🏻

Hur mår jag då? Det känns som jag skriver i varje inlägg att jag mår bra. Mina kollegor frågar i början av varje arbetspass hur det är med mig, man säger av artighet att man mår bra trots att det kanske inte är så bra. alltid Det är väl av artighetsskäl man säger att allt är bra trots att det inte är det. Istället för att behöva förklara sig så är det lättast att säga att allt är bra, för då kommer oftast inga frågor. Eller hur? 🤔 Men igår när jag kom till jobbet och min kollega frågade hur det är, så sa jag faktiskt att det var sådär. Att jag hade sån magkatarr av all stress runtomkring. Och vet ni vad? Det kändes skönt att kunna vara ärlig med det istället för att säga att det är bra. Jag har de senaste dagarna haft magkatarr.

I förrgår kunde jag knappt röra mig så efter jag och A hade tränat så låg jag i soffan. Från 15.00 tills att jag la mig på kvällen så låg jag i fosterställning i soffan. Varvade Alvedon med omeprazol och värmekudde. Värmekudde må vara guds bästa uppfinning! Jag tror magkatarren har kommit efter all stress som varit kring det nya jobbet. Min kropp funkar så i alla fall, magkatarr brukar komma i efterhand när den stora stressen har lagt sig. Tack vare denna magkatarren så har min energinivå inte varit speciellt hög och det märks ju framförallt på jobbet. Har du haft magkatarr någon gång?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh stackare!! hoppas det bli bättre snart <3
nouw.com/emmamehrali