Har du sett Joker?

Tjenixen! TorsdagskvĂ€ll och denna lediga dag lider mot sitt slut.🌾 StĂ€llde alarm pĂ„ nio imorses för att komma upp i tid dĂ„ en tjej skulle komma hit runt tio och köpa en vĂ€xt. 🌿 NĂ€r hon hade Ă„kt sĂ„ tog jag tvĂ€tten, sen försökte jag lĂ€gga mig o vila igen, sĂ„ trött. 😮Men kom inte till ro. 😮 Vid halv tre var vi i Skövde hos mor pĂ„ en fika.

Vi tog sen med oss min lillebror för att kika lite affĂ€rer. Blomsterlandet, Sportgymbutiken, VĂ€xthuset och Biltema blev dagens besök. Köpte 2st Ljung till framsidan av vĂ„r trĂ€dgĂ„rd som hĂ€nger i varsin kruka pĂ„ ett staket typ. 🙈 Köpte Ă€ntligen min philodendron silver sword oxĂ„!! StĂ„tt pĂ„ min villhöver-lista ett tag haha. VĂ€xthuset i Skövde Ă€r verkligen att rekommendera. Innan vi slĂ€ppte av min lillebror sĂ„ Ă„t vi pizza för vi var hungriga. Yum!! Skönt att slippa tĂ€nka pĂ„ mat nĂ€r vi kom hem.

Nu har jag och A nyss kollat pĂ„ Joker. Han har tjatat ett tag pĂ„ att vi mĂ„ste se den, sure tĂ€nkte jag. Den var KASS. Psykologifilmer Ă€r inte min grej. Anders Ă€lskade den haha. KĂ€nns som en film man antingen Ă€lskar eller ogillar? đŸ€” Har ni sett den? Snart blir det natti hĂ€r hemma. PUSS

Gillar

Kommentarer