Grannen på besök

Jag blev ledig denna söndag, det fanns inget jobb för mig. Det är lite så det funkar i resursen ibland. Skönt! Lagade baconsås & pasta till mig och A innan han åkte till jobbet. Städade ur tvättstugan för att ha något att göra. Blev så nöjd, innan var det KAOS.

Bjöd hit mormor och morfar när A hade åkt iväg. Vi tog en prommis på 1 timme samt drack kaffe. Det var riktigt skönt att komma ut på promenad må jag säga, jag rör på mig alldeles för lite.

Mormor och morfar åkte nyss och jag och Leo fick besök av grannkatten. Han springer in i vår lägenhet var och varannan dag eftersom vi ofta har öppen altandörr. Vi skrämmer iväg honom men han kommer alltid tillbaka. Nu har vi gett oss. Han är så lugn och fin och Leo tycker nog det är lite roligt också, så vi låter dom va. Kul att Leo har en kompis.

Jag ska strax åka mot Ica. Anders är hemma vid 22 ikväll och jag tänkte faktiskt överraska honom med lite mys - linschips, grönsaksdipp och coca cola. Är jag världens bästa sambo? 😉 Imorgon är vi båda lediga. pussss

  • Allmänt
  • Nära Måns Tolsvägen -, Lidköping

Gillar

Kommentarer