Extrem attack

Hej hallå på er o trevlig fredag! 7-16 jobbade jag idag. Full rulle så hann inte ta ut någon rast, men det har ändå varit en bra dag. 🤩 Hade dock extrem huvudvärk när jag kom hem så slocknade på soffan 2 timmar. Hoppas man kan sova inatt haha.

Panpizza blev det till middag ikväll. Både jag och A är väldigt trötta. Vi tänkte egentligen grilla fläskfilé idag men vi tar det imorgon istället. Vi har kollat lite på en film här hemma och ätit sötsaker. Har satt upp gardinerna i vardagsrummet, tvättade dom i förrgår så dom har fått hänga på tork.

Jag upptäckte trips på 2 växter i förrgår. Först upptäckte jag EXTREM tripsattack på min lilla monstera. Fattar inte hur jag kunnat missa det??? Den fick tyvärr begravas. ☹️ Sen upptäckte jag några trips på min stora monstera, dock bara på ett blad. Det bladet klippte jag bort och nu kör jag behandling på alla växter jag bryr mig, dvs allihopa. Har även planterat om dom mest värdefulla (sällsynta) växterna, bland annat min rosa pilspetsranka här ovan. 😂 Tänk vad lite äckliga trips kan ställa till det?! Jag har knappt haft någon ohyra förut, hade ullöss på några palettblad i början av hösten, men allihopa åkte i soporna... Men nu är jag lite mer påläst. Jag tror trips är lättare att bli av med än ullöss iallafall. 🤔 Dock ska man tvätta gardiner och ev dukar, i värsta fall även tvätta fönster. Ja, ni hör🌿 Nu ska vi nog sova snart. Vad skönt med ledig helg, men jag kan ändå längta lite till mina godingar på jobbet. Då trivs man jävligt bra, eller? 🥰 PUSS

Min extremt drabbade lilla monstera som nu hamnat i soporna // Min stora monstera som jag har påbörjat behandling på. 🌿

Gillar

Kommentarer