en ärlig livsuppdatering

Hej på er! Trötta slitna jag tänkte komma ut med en liten lifeupdate här!

Det är såhär, under hösten började jag känna mig trött psykiskt. Detta går väl snart över tänkte jag. Jag är väl den som tycker om att engagera mig i mitt jobb, så min prestation ligger nästan alltid på 110%. Jag kommer sällan hem i tid från jobbet (endast mitt egna fel), jag släpper inte jobbet när jag åker därifrån och jag lagrar nästan allt i ett fack i min hjärna (önskar ibland att jag hade dåligt minne haha). Ja, som ni hör så lever jag för mitt jobb. Jag & A ansöker om semester vecka 1, en hel vecka att bara vila upp oss. Det var verkligen efterlängtat!

Denna semestervecka har jag säkert sovit 11-12 timmar per natt. Jag förstår inte hur en människa kan sova så mycket som jag gör. Energin under min semester har legat på noll. Tanken var ju att vila, vila, vila men det vore ju trevligt att ha energin till att hitta på något nån dag. I måndags när jag började jobbet igen så kände jag mig egentligen inte redo, jag hade kunnat vara hemma en vecka till. Jag känner mig väldigt trött psykiskt! Så nu, efter samråd med min chef, så ska jag gå ner i tjänst 1 mars. Det känns så skönt!!! Jag har något att se framemot! Ser framemot att inte jobba heltid. Jag har jobbat heltid i 4 år nu, jag har aldrig sett det som några problem, förrän i höstas. Där och då, när jag kände tröttheten komma smygande, så borde jag lyssnat på kroppen direkt. Satt i flera timmar och räknade på min ekonomi, får vi verkligen ihop detta ekonomiskt???? Ja, det får vi, utan problem. Sparandet får ligga lite på is, för vet ni vad? Hälsan går först.

"Du är ju ung. Du ska väl inte bli trött?" Det kan man tro, men vi unga kan också bli trötta och utmattade. Så jag tänker, jag går ner i tjänst nu 1 mars, antingen jobbar jag så ett halvår, ett år eller kanske flera år? Vem vet, det kanske passar mig som handen i handsken att jobba enbart 80%. Hellre gå ner i tjänstgöringsgrad i tid än att kanske bli heltidssjukskriven om ett år, man vet aldrig hur saker utvecklas.

till höger bild från i somras när jag & A cyklade 1,5 mil

Hörni! Igår var jag helt utmattad hela dagen så jag sjukskrev mig onsdag och torsdag, känns konstigt att sjukskriva sig efter man varit ledig i 10 dagar och endast jobbat 2 dagar. Men men, det blir en mjukstart denna veckan. Jag har inte haft en enda frånvarodag sen maj. Helt otroligt, att trots corona så har jag haft full närvaro sen maj?!?!!? *klapp på axeln*

Jag & A har tagit en iskall promenad i snön (jag tror ärligt talat att blodet i mina kinder frös till is haha) jag har torkat av lite i köket och tittat på Ugly Betty. Laddade ner Tiktok appen igår och redan blivit beroende.... Skrattar så mycket!! A är ledig idag och imorgon så känns ändå skönt att ha honom som sällskap. <3 puss

Gillar

Kommentarer