Bekännelser

​När jag var tillsammans med Martin så gick jag alltid osminkad. Hade smink 1 gång i veckan kanske? Sedan jag blev dumpad så har jag sminkat mig VARJE dag och köpt massa nytt smink. Älskar det. Man känner sig fin på något sätt när man är sminkad?

Sover alltid med ett glas vatten bredvid sängen. Blir så lätt torr i halsen när jag sover och när man vaknar mitt i natten så vill man helst undvika gå ut i köket för att dricka. 

Jag förstår inte folk som kan dricka vatten ur kranen i badrummet? Jag tycker verkligen inte det är samma vatten. Jag ser det vattnet som "smutsigt" typ, bara för det är i badrummet där alla bakterier finns. (Jaa ett badrum består mestadels av bakterier)

När jag skrivit ett blogginlägg så publicerar jag det, sen går jag in och redigerar det typ 10 gånger de närmaste 5 minutrarna. Allt i inlägget måste typ låta bra. 

Jag är mer en Stockholm-tjej än en Göteborg-tjej. Kanske för jag har mer "nära" släkt i Stockholm? Tycker Stockholm är en fantastiskt fin stad. 

Jag fullkomligt HATAR russin. Varför förstöra en god musli med russin? Varför klämma in russin i lussekatter? Varför? VARFÖR? Usch. Utrota russinen, tack! 

Jag älskar doften av nybryggt kaffe men jag tycker verkligen inte om kaffe? Är det normalt att det är så? Luktar sååå gott men smakar sååå bläää. 

Gillar

Kommentarer